To proste - oni sa u siebie a my od zawsze pod okupacja.trzasu pisze:...
Tak na marginesie, może mi jakiś " mądry/a" wyjaśnić skąd takie różnice w cenach ...
q
Pewnie tak, okupacja może być różna.oprawcafotografii pisze:To proste - oni sa u siebie a my od zawsze pod okupacja.trzasu pisze:...
Tak na marginesie, może mi jakiś " mądry/a" wyjaśnić skąd takie różnice w cenach ...
q
Gdy nie wiadomo, o co chodzi, zawsze chodzi o pieniądze.trzasu pisze:Tak na marginesie, może mi jakiś " mądry/a" wyjaśnić skąd takie różnice w cenach ...
Jak dojedziesz do celu , to nie parkuj samochodu pomiędzy drzewkami.kamar pisze:.... Za chwilę wyjeżdzam nad nasze morze ...
Restauracja z "wyższej półki" z pizzą?jasiu... pisze:Ot przykład z wyższej półki - ta restauracja: https://www.facebook.com/nonnasceppa ceny pizzy zaczynają się od 4€, tylko coperto tam wyższe - 2€ od osoby, za 2 pizze (z różnymi serami) pół litra wina wyszło 21€.
Nie ma tłumów, bo nikt o zdrowym rozsądku i tam nie jeździ. Teren wokół Neapolu nieprawdopodobnie skażony śmieciami z całej Europy zakopywanymi milionami ton. Płody rolne skażone, umieralność na nowotwory 30% wyższa. Brud, smród i przestępczość.Ogólnie południe Włoch wychodzi naprawdę korzystnie, nie ma tłumów, a do Lamezia Terme, czy Neapolu można lecieć z Polski.
Jeśli Chorwacja jest droga, to nie mam więcej pytań. No, chyba że Polskę brać za punkt wyjścia. Faktycznie trochę miejsc o cenach jak w Polsce, w Europie można spotkać tylko w krajach o mniejszym PKB niż u nas. Czyli głównie w bałkańskich demoludach. Niestety poziom cywilizacyjny również niższy niż u nas. A co to za wypoczynek w takich warunkach? I w ogóle co to za wypoczynek gdy w cieniu jest 40 stopni?A Chorwacja tania to już niestety była. W tej chwili jeszcze w Bułgarii jako takie ceny.