Wrzeciono na ER lub ISO30. Projekty do realizacji
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 16
Dudi i GRBA a otworki robiliście frezem promieniowym 5mm?? Gwint koledzy robili w tym zacisku gwintownikiem czy nożem, mniejsze bicie było by nożem ale więcej babrania przy tym jest. Teraz czekam jak moje wrzecionko do frezarki przyjdzie z regeneracji, dorobię tarczę zabierakową do podzielnicy i trzeba będzie chyba samemu to zrobić.
Potem umieszczę fotki zacisku który kiedyś na EB kupiłem tyle że otwory pod niego zrobić to już nie za wesoło.
Potem umieszczę fotki zacisku który kiedyś na EB kupiłem tyle że otwory pod niego zrobić to już nie za wesoło.
mariohs
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 72
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 108
Generalnie poki co zrobiłem jedno - swoje
A sprawuje sie dobrze, robiło juz grawerowanie pcb, grawerke mosiadzu, wycinanie frezikiem 2mm w sklejce, sporo frezowania aluminium i troche stali.
Jedyne co nie jest w porzadku to chinska oprawka sk30->er32. Tragicznie niewyważona. Jak zakładam markowe uzywane oprawki to drgania cichną, chinka jest do mało odpowiedzialnych prac na niższych obrotach.

Jedyne co nie jest w porzadku to chinska oprawka sk30->er32. Tragicznie niewyważona. Jak zakładam markowe uzywane oprawki to drgania cichną, chinka jest do mało odpowiedzialnych prac na niższych obrotach.