Ja nie.mumin pisze:Czy ktoś ma doświadczenie z płatnościami do juesej ?
2. Noel20
Ja nie.mumin pisze:Czy ktoś ma doświadczenie z płatnościami do juesej ?
Za ten zegar jest możliwość płatności kartą lub PayPalem. Żaden problem.mumin pisze:Czy ktoś ma doświadczenie z płatnościami do juesej ?
Może sprawdźmy ile osób jest zainteresowanych
Myślę o http://www.lisaboyer.com/Claytonsite/si ... ypage1.htm za 37$ plus ew koszty przelewu, koszt dostawy odpada bo mówimy tylko o dxf via mail
Tak więc :
1. mumin
cdn ?
Ja właśnie jak patrzyłem, to kilka na mojej zabawce też się nie mieści i jeszcze nie wiem co z tym zrobićmumin pisze:Dawno zacząłbym frezować ten plan który zamieściłem w dxf ale jeden z elementów niestety nie zmieści się na mojej maszynie
Bo widzisz kolego upanie, to jest tak, że zapewne większości z nas, taki zegar nie jest niezbędny do życia.upanie pisze:Litości.
W dziale praca, czy jak to się tam zwie, przekonujemy ogłoszeniodawców, że zarabiamy tyle, że za 10kilo netto to do nikogo do pracy nie pójdziemy. No może nie konkretnie osoby z tego wątku, nie wiem.
No ale żal dupę ściska jak się tworzy lista na zakup za 43$. Stać nas na serwa, prowadnice i inne rzeczy za tysiące PLNów a nie stać na 130 PLNów za plany do zegara?
W innych tematach i działach też można poczytać jacy to jesteśmy zaje...ści i prawi a tu proszę - zwykła kradzież.
Żal panowie żal...
lajosz proszę powiedz, że żartujesz.Bo widzisz kolego upanie, to jest tak, że zapewne większości z nas, taki zegar nie jest niezbędny do życia.
Będzie, to dobrze, a nie będzie, to żadnej tragedii nie ma.
Poza tym, jeśli jest okazja zapłacić taniej (zakup zbiorowy), to dlaczego płacić drożej ?