Nie śruba tylko nakrętka. Łożysko przednie (ślizgowe) jest tylko jedno, nakrętka przednia też. W czym problem?zibi201 pisze:Odkopuję temat, bo mam pytanko:Ma ktoś fotę która to dokładnie śruba? Bo w DTR rysunek jest jaki jest...1)zużycie łożyska wrzeciona - po odkręceniu przedniej nakrętki regulującej widać ile zostało do regulacji (krawędź wrzeciennika-krawędź łożyska), 1-2 mm na jakiś czas wystarczą, im więcej tym lepiej,
TSA-10 kontra TSA-16
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Dobre będzie jak przestawisz suport w skrajne położenia , jeśli suport posiada luz przy uchwycie a zacina się w okolicy konia to łoże jest wyrobione , oprócz rzeczy z załącznika powinny być w zestawie planszajba luneta stała i przesuwna a było by bardzo fajnie jak by się tam znalazł zestaw tulejek zaciskowych z systemem zaciskania
perfekcyjna B. S. , OUS 1 - Oświęcim 1066/72r; Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
Heh. Niestety przeczytałem po kupieniu. W zestawie nie było tych wszystkich rzeczy, ale dostałem inne jak drugi koń, głowica rewolwerowa, noże, dwie podtrzymki i drugi uchwyt
Chyba było warto bo wydaje mi się, że jest w dobrym stanie. Ale dzięki za linki i podpowiedzi. Kieł do konika można dokupić jakiś standardowy czy to jest specjalny do TSA? Ja mam w koniu uchwyt wiertarski.