Witam .Może wydaję się ,że poprawiam z lenistwa i braku jakiejkolwiek wiedzy,jednak prawda wygląda zupełnie inaczej.Na studiach których jestem ćwiczenia projektowe są co dwa tygodnie.Dodam ,że na 2 roku jest trochę przedmiotów sporo ciężkich jak mechanika techniczna,wytrzymałość ,Obróbka skrawaniem >Na 1 roku było sporo czasu ,ale wiadomo nowy przedmiot to ciężko trochę,Na dodatek miałem z młodym świeżo po studiach mgr inż. ,który ogólnie projektu nie miał na swoim kierunku.Konsultowałem się jak każdy ,ale on ciągle coś inaczej widział (widać było nie rozumiał tych połączeń) i jak poprawiło się to ,jeszcze źle i tak aż do końca semestru.Ogólnie pod koniec się uwziął i tyle bo miałem według jego poprawek zrobione .Potem podparłem się tym z forum ,ale on nie zaliczył z powodu drobiazgów ramka i niby że to jednak źle są te rysunki.Teraz tez mam z młodym ,ale ten więcej się orientuje.Nie mam czasu chodzić w tym sem ciągle do Niego więc temu proszę o jakąś pomoc.Rok temu mało kto to rozumiał teraz podobnie.Czyli reasumując te połączenia są jednak ciężkie .Po drugie książka nic nie da bofo i tak w zeszłym roku nic nie wyjaśniła nikomu.Proszę tylko o jakieś przykładowe rozwiązania mogą być zbliżonych.Wstawię swoje rozwiązanie jeśli o to chodzi wiadomo

. Jeśli chodzi o inżynierów,to lepiej popatrz na system nauczania i jak mało jest ćwiczeń i jak są one traktowane obecnie ,a jak kiedyś ,a poza tym to na tym etapie jest się nikim raczej mając podstawy dopiero ,więc nie wymagaj za wiele .Poza tym,mam obecnie ciężki semestr a na Polibudzie się nie zalicza przynajmniej u mnie od tak jak to się wydaję ,ale po co te dywagacje.Inżynier w końcu to nie tylko studia ,ale praktyki szkolenia staże, ogólnie przede mną jeszcze sporo nauki ,więc zastanów się czy warto kogoś krytykować,bo nie każdy to geniusz (przedmioty techniczne,po liceum xD)jak może Ty ,bez urazy.Pozdrawiam i liczę na jakieś wskazówki i zrozumienie

. Pozdrawiam Krzysztof