q
Że nie wiesz to możliwe ale że głupcem jesteś to tez nie wiesz wiec jak rasowy polaczek tylko gębę drzesz.clubber84 pisze:To Ja się pytam, jaki architekt/konstruktor mógłby zaprojektować/skonstruować dach, który po rozłożeniu nie wytrzyma naporu wody deszczowej??!! Chyba jakiś niedouk... szkoda gadać.
To jest kolego oczywiste. Pytanie tylko po ..uj taki "dach"? Zeby chronil przed sloncem?qqaz pisze:...Że nie wiesz to możliwe ale że głupcem jesteś to tez nie wiesz wiec jak rasowy polaczek tylko gębę drzesz. Jeżeli pokrycie jest elastyczne (nie wiem jakie) to w czasie rozkładania tworzą się zagłębienia w których gromadziłaby się woda w ilości wielokrotnie większej niż podczas opadu na powierzchnie już napięte i odprowadzające wodę. ...
Cytat z artykułu:szuler666 pisze:Napisze jak jest bo z okna widze teren bylej stocznii 1. jak mozna wyznaczyc i nazwac ulice jezeli caly teren produkcyjny jest w jakims stopniu wykozystywany przez rozne podmioty z resztą włade miasta jak i wyzsz nie maja wizji tych terenow ai syndyk trzyma na tym łape .2 sklep jakby mial byc zakladowy to niebyla by biedronka 3. Miki masz wypaczona rzeczywistosc jesli uwazasz ze w normalnej rzeczywistosci trzeba 16 godzin pracowac.4ponadto produkcja jakas jest ale czy ma sie dobrze watpie jak wlasciciel wiekszosc ludzi zatrudnia na czarno to ma byc biznes
Sklepy buduje się tam, gdzie są lub będą potencjalni klienci. Nie napisałem, że powstaje sklep zakładowy, a że Biedronka na terenie przemysłowym może być substytutem takiego sklepu zakładowego. Podobnie jak w szkołach są sklepiki, prowadzone przez osoby z zewnątrz, w miejsce dawnych spółdzielni uczniowskich.- Lokalizacja nowego sklepu jest dobrym i przyszłościowym miejscem. W okolicy powstaną nowe wieżowce i budynki biurowe. Droga, przy której powstaje sklep łączy teren osiedli, dlatego z punktu strategicznego miejsce jest bardzo dobre - dodaje Jan Rosiak.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego kraju, . Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!MlKl pisze:A w organizację Euro 2012 wpieprzyła nas inna ekipa, Tusk to tylko najlepiej jak umiał, zrealizował. Na miarę posiadanych sił i środków. Ci, co się podjęli, wywiesili białą flagę, i po przegranych wyborach natychmiast zaczęli podstawiać nogę zwycięzcom.