-=Kolumnowa/sklejka/epoxy/aluminium/prow. liniowe/śr.kulowe/
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 336
- Kontakt:
Śrubę kupilem w niemieckim sklepie online. Już nie pamietam za ile około 500zł. Kolega Kak znalazł gdzieś z chin taniej, ale kupowanie było bardziej skomplikowane i nie Chcialem czegoś pomylić. W tym wątku już parę razy przewinęło się link do tego sklepu. Teraz ci nie napisze bo na komórce ciężko szukać w 70 podstronach
[ Dodano: 2012-05-12, 22:28 ]
obiecany filmik z testu:
a tutaj fotka z mocowania, nakrętka ma fajny gwint, ale dla mnie nie do zdobycia taka nakrętka, albo wykonanie takiego gwintu w mocowaniu nakrętki:

[ Dodano: 2012-05-12, 22:28 ]
obiecany filmik z testu:
a tutaj fotka z mocowania, nakrętka ma fajny gwint, ale dla mnie nie do zdobycia taka nakrętka, albo wykonanie takiego gwintu w mocowaniu nakrętki:

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 336
- Kontakt:
Kolega czeka na nowe stery do BLDC. Spaliłem te z dealexreme. Zachciało mi się go zasilić ze starego trafo odfrezarki jakieś 24V.
Jeszcze zostało dokupić śruby kulowe do X i Y, większy stół teowy, bo ten jest taki jak pole robocze i wymienić przekładnie pasowe źeby uzyskać prawoidłowe liczby w motor tuning. Teraz mam 1:1,5 a będzie 1:2, tak że jeszcze trochę przyśpieszy.
Jeszcze zostało dokupić śruby kulowe do X i Y, większy stół teowy, bo ten jest taki jak pole robocze i wymienić przekładnie pasowe źeby uzyskać prawoidłowe liczby w motor tuning. Teraz mam 1:1,5 a będzie 1:2, tak że jeszcze trochę przyśpieszy.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 71
- Kontakt:
a może się tak przesiąść na EMC cosmouki pisze:wymienić przekładnie pasowe źeby uzyskać prawoidłowe liczby w motor tuning. Teraz mam 1:1,5 a będzie 1:2, tak że jeszcze trochę przyśpieszy.

z tego co widzę z filmika to większe kółko jest na silniku a wtedy podaję się przekładnie jako 1,5:1 albo 2:1
Nie otrzymasz koni wyścigowych krzyżując dwa osły