Jak to dziala ???
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Jak to dziala ???
witam wszystkich moze mi ktos rozrysowac lub opicac jak to jest zrobione i na ilu silnikach ze sie nie zacina na tak dlugim ramieniu ?
- Załączniki
-
- 41044683.jpg (12.3 KiB) Przejrzano 2994 razy
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
przeciez nikt tu nie wykorzystuje Twoich materiałów - jedynie pokazuje zdjęcie i pyta jak to zrobione jest , jesli masz problem z konkurencją to nie pokazuj swoich prac w internecie, boBOSS pisze:Nie mówię o oglądaniu ale o wykorzystywaniu materiałów a tak w ogóle to Wasze przemyślenia są troszeczkę błedne. Pozdrawiam i bez urazy ( nasza konkurencja jest strasznie chamska - chyba wiecie o jakich firmach mówię )
konkurencja na pewno nie bedzie na ten temat dyskutować na tym forum, albo zrob sobie
zastrzeżenie wzoru - inaczej możliwości nie widzę.
z konkurencją wiem jak jest

PiteR
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Ta konstrukcja to nic nowego. Takie plotery są produkowane przez różne firmy od prawie 15 lat. Różnią się oczywiście detalami ale zasada działania jest podobna.
To jest trochę tak jak z rowerem, wiadomo do czego służy i co musi mieć , może być górski , szosowy itd, ale na zdjęciu tej wielkości każdy jest podobny i w każdym trzeba nacisnąć na pedał aby pojechać.
Pozdrawiam
To jest trochę tak jak z rowerem, wiadomo do czego służy i co musi mieć , może być górski , szosowy itd, ale na zdjęciu tej wielkości każdy jest podobny i w każdym trzeba nacisnąć na pedał aby pojechać.
Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
na waszej stronie nei ma zastrzezenia praw zgodnie z ustawa wiec mozan se scigac i kopowac co mi sie podoba ;] btw literek nie widze cus kiepsko zrobiony siteBOSS pisze:A kto ściągnął zdjęcie z mojej strony nie pytając się o pozwolenie ??
"Everything should be made as simple as possible, but not one bit simpler."
Albert Einstein
Albert Einstein