OUS 1 - wersja katowicka
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 87
To jestem farciarzoswiecimskie pisze:Co do roznicy w ous-ach to wiem ze jak chcesz przelozyc konika z jednego do drugiego lub wrzeciono to trzeba prowadnice przerabiac bo są łoża w ktorych rowki teowe mają roznice ok 5mm w porownaniu do pozostałych. Różnica jest takze w suportach mianowicie nakrętki różnią się kształtem - nowa wersja jest w kształcie kostki , stara wersja w kształcie dziurki od klucza( do zamka w dzwiach -stary typ)

Nakrętki zamiennie do moich suportów nie pasują. Jedną nakrętkę muszę nieco "oskrobać" bo kiedy "dojeżdża" w kierunku pokrętła zbytnio odpycha śrubę od łoża.

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 86
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 86
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 10
Re: Witam
Mam tą umieszczona na forum w pdf,porównałem, szczerze różnic nie widzę. Myślałem ze gitara będzie pokazana. Bardzo ubogie one są.Zbych07 pisze: Jest jakaś szansa na zeskanowanie tej wersji DTR-ki ?
Zeskanować mogę, przejrzę potem strona po stronie jak będą jakiekolwiek różnice dam znać.
Pozdrawiam Asceta
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 10
Przepraszam, ale:pabloid pisze:Przy okazji polowania na allegro- dla posiadaczy OUS-a http://allegro.pl/kola-zmianowe-ous-1-i2105430778.html nienajgorsza cena
Ja bym się nie podniecał tym tak bardzo, zdjęć brak, człowiek ma jedną aukcje przeprowadzoną i to kupna. Heh wiem ze mi kółek brakuje, cena przystępna myślę, ale aż tak w ciemno..
Jak przejrzę all i policzę porównam co powinno być to chętnie napiszę które kółka mi brakują oczywiście z zapytaniem czy ktoś wie czy ktoś takie ma i chce sprzedać

Pozdrawiam Asceta
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 87
Re: Witam
Asceta pisze:Mam tą umieszczona na forum w pdf,porównałem, szczerze różnic nie widzę. Myślałem ze gitara będzie pokazana. Bardzo ubogie one są.Zbych07 pisze: Jest jakaś szansa na zeskanowanie tej wersji DTR-ki ?
Zeskanować mogę, przejrzę potem strona po stronie jak będą jakiekolwiek różnice dam znać.
Pozdrawiam Asceta

Za jakiś czas sami se DTR-kę zrobimy, maszynka jest tego warta.
Rozumiem, że pozostało na papierze - szkoda , czadowa Wariacjaqqaz pisze:To moze parę wariacji z OUS'em w tle? Poniewierało się jakiś czas temu kilka częsci i w wolnym czasie...Zbych07 pisze:Zbieram fotki różnych OUS-ów i znalazłem to:
Ale mi przeszło

To, że Człowiek ma tylko dwie aukcje to nie problem - każdy kiedyś tak miał , ja też kiedyś zaczynałem - zresztą pierwszą "wtopę" własnie zaliczyłem ( sprawa w centrum sporów, a gościu - sprzedający, ma czyste konto i ponad 200 pozytywów w ciągu kilku miesięcyAsceta pisze:Przepraszam, ale:pabloid pisze:Przy okazji polowania na allegro- dla posiadaczy OUS-a
http://allegro.pl/kola-zmianowe-ous-1-i2105430778.html nienajgorsza cena
Ja bym się nie podniecał tym tak bardzo, zdjęć brak, człowiek ma jedną aukcje przeprowadzoną i to kupna. Heh wiem ze mi kółek brakuje, cena przystępna myślę, ale aż tak w ciemno..
Jak przejrzę all i policzę porównam co powinno być to chętnie napiszę które kółka mi brakują oczywiście z zapytaniem czy ktoś wie czy ktoś takie ma i chce sprzedaćLub gdzie dorobić.
Pozdrawiam Asceta

Dużym problemem w tej aukcji jest brak fotek - kupowanie kota w worku (

To co czsem w opisach jest zamieszczane jako stan idealny

A może się czepiam - idealnie zardzewiałe w sumie w pewnym sensie też jest idealne tyle, że ..... inaczej.

-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 125
- Kontakt:
Porządne wariacjeqqaz pisze:To moze parę wariacji z OUS'em w tle?

Kupiłem dziś jedną stalkę, na próbę. Naostrzyłem. I zastanawiam się, po jaką ch...ę czekałem na lutowane noże. Lepiej mi się tym pracuje, nie tępi się tak szybko jak się obawiałem, ostrzy się szybko. Trochę wolniejsze obroty musiałem dać, bo gwiżdże na wyższych. Ale nic mi nie pęka i się nie odłamuje. Nie pracowałem na składakach, nie mam porównania, ale na razie wygrywa stalka w rankingu - moim.