OUS 1 - wersja katowicka
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 103
chyba emisja hałasu nie jest tak istotna , przy cenie z przesyłką 400zł , mówimy o najtańszej sztuce na all[600w] , następna używka 1kw jest już za 1200zł -teraz to już jest aledrogo ; , trzeba poczekać chyba aż się technologia spowszechnieje , mnie nie stać na takie coś do ous-a
perfekcyjna B. S. , OUS 1 - Oświęcim 1066/72r; Pozdrawiam
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 87
panzmiasta pisze:chyba emisja hałasu nie jest tak istotna , przy cenie z przesyłką 400zł , mówimy o najtańszej sztuce na all[600w] , następna używka 1kw jest już za 1200zł -teraz to już jest aledrogo ; , trzeba poczekać chyba aż się technologia spowszechnieje , mnie nie stać na takie coś do ous-a

Myślałem, że wyraziłem się jasno:
Jak głośna jest taka machina w porównaniu z oryginalnym silnikiem OUS ?
Używam tego w chałupie, więc to dość istotna kwestia.
Jest BARDZO istotna

Ma to być maszynka secret service

Istotność ta jest na tyle istotna

to pewnie będzie to coś chłodzone wodą. Nie lubię jak maszyna w chałupie przesadnie jęczy.
No chyba, że stoi w warsztacie, wtedy to jej prawo.

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 86
http://allegro.pl/tokarka-bdb-stan-frez ... 33087.html powiedzcie mi co jest zamontowane na przesuwce w tym ous-ie?
OUS-1 TSA-16 Mn-80a
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 22
według opisu :przystawka do dłutowania. W otworek zapinasz adekwatny nożyk i kręcącoswiecimskie pisze: co jest zamontowane na przesuwce w tym ous-ie?
wajhą przesuwki dłutujesz w pionie.
Sam tego nie mam, znam z opisu i analogii
Jak ty ją wyszukałeś ? Dziwniejszego miejsca na sprzedaż OUS'a bym nie wymyslił

Repetitio mater studiorum est
Ale dlaczego tyle razy ?
Tom
Ale dlaczego tyle razy ?
Tom
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 87
Tak to przystawka do dłutowania, mam takie ustrojstwo , ale deko niekompletne.tom_tom pisze:według opisu :przystawka do dłutowania. W otworek zapinasz adekwatny nożyk i kręcącoswiecimskie pisze: co jest zamontowane na przesuwce w tym ous-ie?
wajhą przesuwki dłutujesz w pionie.
Sam tego nie mam, znam z opisu i analogii
Jak ty ją wyszukałeś ? Dziwniejszego miejsca na sprzedaż OUS'a bym nie wymyslił

TOKARKA BDB STAN FREZARKA NIE KOMPLETNA 2 W 1 UOS1

Kurna nie wiedziałem, że mam w domu antyki.
Mam nadzieję, że na przeróbkę na CNC nie jest konieczna zgoda Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków.

UOS1 ....

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 86
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 103
fak że po japańsku zaklnę ten uos
za 1600 poszedł i takie powiedzenie mi się przypomniało - rewolucja zjada własne dzieci - , nie wiem czy my opisując nasze hobby nie nakręcamy przypadkiem ous-owej koniunktury , ktoś patrzy , czyta fora , i pach podzielnica i pach ous z powodzi ... wiadomo że wszystko kupią bo to jest modne i lepsze od chinolskich wydumek . w sumie to już trzeci ous od miesiąca jaki został sprzedany , znikają jak ciepłe bułki . Nie wiem co z tematem zdjęciowym naszych maszynek , ja już i tak się wepchałem ze swoją w temat Tomcat-a
...
żeby te hobby w jakąś obsesję się nie przerodziło.
Widziałem kiedyś symulację remontu silnika motocykla w 3d - super wrażenia , niestety nie znam się na tym , umiem robić tylko dość dokładnie zdjęcia :[

żeby te hobby w jakąś obsesję się nie przerodziło.
Widziałem kiedyś symulację remontu silnika motocykla w 3d - super wrażenia , niestety nie znam się na tym , umiem robić tylko dość dokładnie zdjęcia :[
perfekcyjna B. S. , OUS 1 - Oświęcim 1066/72r; Pozdrawiam