Ploter frezujący o polu x1600, y1900, z100
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
ostatnio pojawiły sie takie blogi chętnie też przedstawił bym taki blog o swojej maszynie..oczywiście w owym dziale o ile powstanie...pukury pisze:zaproponujemy kierownictwu nowy dział -BLOGI NA TEMAT CNC
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
mi np: chodzi o taki skrócony opis poszczególnych etapów od początku do finału..bo czasem trzeba kilka stron przewertować zaczym się dowiemy jak to było naprawdę...a czym to sie rozni od zwyklego tematu ?

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
czyli coś podobnego jak album tylko z możliwością opisu przez autora...pit202 pisze:rozumiem - taki post ale z zablokowanymi odpowiedziami, zeby tylko autor trzymal tam porzadek ?
sory za OFTOP , moze przeniesc to gdzies ?
Pomogłem...
Pomogłem...

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 121
- Kontakt:
fotki z prób z wiertarką chwilowo w roli wrzeciona,
pierwsze skrzypce - frez fi8 czterokrotny palcowo czołowy do metalu
druga fotka to szlaczek, nie chciało mi sie ludzi za bardzo straszyc hałasem, także takie coś na szybko
pierwsze skrzypce - frez fi8 czterokrotny palcowo czołowy do metalu
druga fotka to szlaczek, nie chciało mi sie ludzi za bardzo straszyc hałasem, także takie coś na szybko
- Załączniki
-
- szlaczek.JPG (22.68 KiB) Przejrzano 1044 razy
-
- wiertarka.JPG (24.24 KiB) Przejrzano 1033 razy
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign