Rozumiem, ale nie mam aż kilku czy nawet kilkunastu tysięcy aby kupić tokarkę w sklepie!tuxcnc pisze:Czy zrozumiesz wreszcie że się porywasz z motyką na słońce ?
tuxcnc pisze:Stracisz czas, pieniądze a być może krzywdę sobie zrobisz.
Proszę Pana, ale to przecież mój czas, moje pieniądze, i moje zdrowie - prawda ?
Nawet jeśli masz dobre intencję to i tak wyrażasz to w przeciwny sposób, zamiast pomóc - to odwodzisz od celu - dlatego jeśli mam być szczery niechętnie biorę sobie do dyńki to co piszesz.
No sorry ale jak skoczyło Ci ego bo myślisz że jeśli nabiłeś ponad 500 postów to jesteś priorytetem na forum i możesz "świeżaka pogonić" to z miejsca apeluje do Ciebie iż daj spokój z takimi zabiegami bo na mnie nie robi to wrażenia.
Forum chyba jednak jest dla ludzi, a nie tylko dla Ciebie. Mogę się założyć iż ty tez nie urodziłeś się z tokarka w głowie...
Twoje posty /odpowiedzi są na tyle konstruktywne że ja pytając o tokarkę dostałem od ciebie odpowiedz abym zrobił sobie karuzele i lepił na niej garnki!

tuxcnc pisze:A najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie brakuje Ci jakiejś tajemnej wiedzy pilnie strzeżonej przez wybranych, tylko wiedzy podstawowej i ogólnie dostępnej.
Z wiedzą Panie tuxcnc jest tak że o ile jest dostępna to w każdej chwili można ją zdobyć

A poza tym czy ja nie wyraźnie napisałem post wcześniej (dzisiaj) że: "Pozostało mi jeszcze oznajmić się z tematem dokładniej..."