Bal kostiumowy...

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
namemartin
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3

Post napisał: namemartin » 29 maja 2011, 21:27

skoczek pisze:Kolego Namemartin masz może gdzieś zapisane to zdjęcie? Jeżeli tak to wklej do wątku :) .
Nie mogę...
Wystarczy, że w piątkowy wieczór parkując auto (mieszkam 150m od Mariottu) BORowiki zlustrowali mi samochód, kieszenie i dobrze, że nic więcej :razz:

Źródło - wp.pl :

W niedzielę w programie "7 Dzień Tygodnia" w Radiu Zet, szef klubu PiS Przemysław Gosiewski powiedział, że ministrem Radosławem Sikorskim powinna zająć się prokuratura za opowiadanie rasistowskiego dowcipu o Baracku Obamie.

Tymczasem okazuje się, że dowcip "Dlaczego Barak Obama ma polskie korzenie? Bo jego przodek w Afryce zjadł polskiego misjonarza..." krąży już od dawna w kręgach politycznych i niektórzy słyszeli go od lidera PiS-u Jarosława Kaczyńskiego.

W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.

Awatar użytkownika

marchru
Posty w temacie: 1

Post napisał: marchru » 29 maja 2011, 21:36

najczęstrze pytanie jakie słyszałem podczas tej wizyty to co kto jadł - niestety nie jest to żart
"Technologia rozwiązuje problemy, nie politycy"

skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2

Post napisał: skoczek » 29 maja 2011, 21:38

marchru pisze:najczęstrze pytanie jakie słyszałem podczas tej wizyty to co kto jadł - niestety nie jest to żart
A ja myślałem że "kto komu podpijał z kieliszka" ;).
Pozdrawiam, skoczek
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski

Awatar użytkownika

cnccad
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Post napisał: cnccad » 29 maja 2011, 22:05

ja tam rasistą nie jestem . Nie robi mi to róznicy czy czarny , czy biały .... ale jego przylot to owiany propagandą.
cóż z tego że obiecał zmniejszenie rygoru wizowego dla Polaków skoro i tak sa wizy nadal :!: :?:
Słowacy ...25% ich kraju to cyganie i rumuni a nas , Polaków jak się traktuje :?:
Na co ten rząd pozwala :?:
Nie bronie Tuska , Kaczyńskiego czy kogokolwiek z władz , ale to co się robi w rządzie to są chyba jakieś jaja :!:

po prostu przestaje mi się to coraz bardziej podobać to co się dzieje w Polsce.
A ludzią się ust nie zamknie ... każdy swoje wie i napisze jak trzeba będzie.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”