-=Kolumnowa/sklejka/epoxy/aluminium/prow. liniowe/śr.kulowe/
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 336
- Kontakt:
ja się nie zachwycam, ja się pytam co z nim jest? nie mam pojęcia jak on funkconuje, używałem go tylko do rysowania na pierwszej wersji, czyli Z w dół i w górę. Torcik wedla? skąd go tu dostać?
już myślałem o odsysaniu, plan jest, tylko muszę opanować proces tworzednia od projektowania do frezowania, wtedy będę mógł działać
obiecałem filmik:
już myślałem o odsysaniu, plan jest, tylko muszę opanować proces tworzednia od projektowania do frezowania, wtedy będę mógł działać
obiecałem filmik:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 32
Maszyna działa naprawdę szybko i w niczym nie ustępuje mojej na paskach (no, ja mogę dosłownie wejść w nadprzestrzeń na dojazdach, ale chodzi o prędkość roboczą). Myślałem że na śrubach ciężko uzyskać dynamiczną pracę i to co jest widoczne na filmiku jest zarezerwowane dla silników z wyższej półki.
Co do nazwania tego detalu "produktem" - wiem że to dla żony, chodzi o efekt, produkt pracy
W torciku wedlowskim bym jednak nie frezował, bo szkoda prowadnice usmarować czekoladą.
Również gratuluję pierwszych prawie kompletnych efektów - są imponujące. Najlepsza jest jednak świadomość że to wszystko pozostaje w zasięgu prawie każdego, kto będzie cierpliwy i staranny, oraz ruszy głową przy projekcie.
Co do nazwania tego detalu "produktem" - wiem że to dla żony, chodzi o efekt, produkt pracy

Również gratuluję pierwszych prawie kompletnych efektów - są imponujące. Najlepsza jest jednak świadomość że to wszystko pozostaje w zasięgu prawie każdego, kto będzie cierpliwy i staranny, oraz ruszy głową przy projekcie.
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 336
- Kontakt:
na maszynie nie bylo żadnych przycięć, wszystko płynnie chodziło i zaskoczyło mnie że ona tak szybko może to wziąć, byłem pod wrażeniem a jednocześnie cały czas w strachu że o coś zahaczy a ja nie zdążę zareagować, muszę się zmobilizować i krańcówki pozakładać, ale jak już działa to tak żal rozbierać