Nowe Maleństwo 4 osiowe
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 17
- Kontakt:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 37
Myślę, że przed włożeniem pod prasę należało by i tak materiał wyżarzyć.
Jeden element nie jestem w stanie wzmocnić jakimikolwiek kształtownikami ,bo nie ma gdzie.
Ten czerwony to właśnie wygięty, kropki na zielono to miejsca śrubunku, ale obawiam się, że ażurowy element z alu temu nie podoła i go na tyle nie ściągnie.
Jeden element nie jestem w stanie wzmocnić jakimikolwiek kształtownikami ,bo nie ma gdzie.
Ten czerwony to właśnie wygięty, kropki na zielono to miejsca śrubunku, ale obawiam się, że ażurowy element z alu temu nie podoła i go na tyle nie ściągnie.
- Załączniki
-
- pogięty 1.PNG (13.91 KiB) Przejrzano 426 razy
Ostatnio zmieniony 28 lip 2010, 21:25 przez sega007, łącznie zmieniany 1 raz.
Każde urządzenie elektryczne będzie działać lepiej, kiedy włożysz wtyczkę do gniazdka.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
nowe-malenstwo-4-osiowe
Na prasę, czujnik zegarowy i prostowac. Prostowanie blach poprez szlifowanie na magnesowce jest trudno wykonalne bo trzeba stosować dużo podkladek i kilkanaście razy odwracac i szlifowac obydwie strony. Ja bym to po prostu wyprostowal bez odpiszczania w piecu. Przydałoby się wiecej zdjęć.
Prace ruszyły od nowa http://www.cnc.info.pl/topics60/moderni ... t13702.htm
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 37
A proszę...szczelina 4mm
Facet z firmy odpisał mi, że nie są przewidzieć takiego odkształcenia i du** nie mogę tego reklamować.
Może koledzy wiedzą gdzie można w Krakowie, okolicach, a nawet dalej
taką usługę zamówić, bo czas goni, a ja stoję w miejscu i patrzę na "złom", i mnie krew zalewa... 
Facet z firmy odpisał mi, że nie są przewidzieć takiego odkształcenia i du** nie mogę tego reklamować.
Może koledzy wiedzą gdzie można w Krakowie, okolicach, a nawet dalej

- Załączniki
-
- a.PNG (265.88 KiB) Przejrzano 394 razy
-
- bez tytułu.PNG (80.98 KiB) Przejrzano 405 razy
Ostatnio zmieniony 30 lip 2010, 09:15 przez sega007, łącznie zmieniany 1 raz.
Każde urządzenie elektryczne będzie działać lepiej, kiedy włożysz wtyczkę do gniazdka.