bartuss1 pisze:no cóż, nikomu nie bronilem konkurowac z projektami w 2005 roku na allegro

miało byc tanie i proste, więc w czym problem ? apetyt urósł w miare jedzenia i zamiast drewna zapragnęło się drapać stal, w 2005 roku .
Ano nikt nie zarzuca, że projekt jest jaki jest ( w zasadzie nie napisałem kto jest autorem tego projektu ) dlatego nie wiem dlaczego wychodzisz przed szereg ??? Ale napisałem też ,że ratujemy sytuację i modyfikujemy (żeby projekt był lepszy ) mając wiedzę ,doświadczenie nie wspomnę o tych wypowiedziach wyżej pisanych które pokazuje jakie znaczenie ma 1 śruba a 2 śruby.Dobra rada kolego bartuss może trzeba przejść do kolejnego poziomu i stworzyć projekt z 2 śrubami . Po prostu nie chcę żeby ten temat stał się antyreklamą dla Twej osoby , twoich projektów .To jest Twoje spojrzenie jak powinna wyglądać tania,prosta maszyna.Sam nosiłem się z zamiarem sprzedaży projektów ale nie przełamałem bariery aby wykonać dobry ,tani projekt a przede wszystkim czytelny i taki który trafiał by w szeroki krąg ludzi czasem nie mających nic wspólnego na co dzień z mechaniką - Tobie się to udało .
bartuss1 pisze:gmaro pokazywał jak wierci wałki, próbowaliśmy sposobów przez wstepne zeszlifowanie twardej powloki a nastepnie wiercenie, potem bylo wiertło do betonu - jedno na jeden otwór, dzisiaj kupujemy wałki owiercone z podporami bez łaski
Takie małe sprostowanie , zaszlifowana powierzchnia wałka nie wymagała już użycia wiertła do betonu bo i po co ? skoro zwykłym hssem wierciło się bez najmniejszego problemu .Idąc dalej mając wiertło do betonu ale takie ciut droższe można było ominąć proces zaszlifowania wałka a samym wiertłem do betonu sporo otworów można było zrobić.Cóż czasy się zmieniły, zainteresowanie wzrosło sprzedających przybyło teraz na hasło cnc np: wyskakuje kilkadziesiąt stron na allegro

Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, 10:41 przez
gmaro, łącznie zmieniany 2 razy.