Powiem tak jedno drugiego warte

Gratuluję super konstrukcji i znakomitego wyboru oprogramowania

Co do nowego działu PIKOCNC to program jest tak dobry, że nie bardzo byłoby w nim co pisać

W pliku „panel_funkcje” jest procedurka:skrypty skrypty tysiące pytań i wątpliwości
- np jak zrobić najprościej prostokąt z zaokrąglonymi rogami albo jak zaokrąglić jakiś jeden wybrany kąt w wielokącie...
Nie można, ale można się dowiedzieć jaki jest aktualnie ustawiony.czy z skryptu można ustawić rozmiar materiału na ekranie
Na dziś nie ma. Trzeba samemu policzyć, o ile to możliwe oczywiście.czy jest jakaś funkcja która zrobi ofset dla wcześniej narysowanego elementu...
Nie ma się co dziwić, ten program powinien mieć swój dział. Prośba do moderatorów! Robi się już bałagan tutaj, można by zadawać konkretne pytania w przeznaczonym do tego miejscu.sgrucha4 pisze:czy nikt z forum nie jest w stanie mi odpowiedziec na pytanie przez ponad tydzien?
Nie wiem Gaspar czy można powiedzieć, że ze sterownikiem można zrobić symulacjęNie można zrobić symulacji bez sterownika
Napisałem dziś w tej sprawie. Zobaczymy.ten program powinien mieć swój dział...
Fakt, ze sterownikiem symulacja tylko z SAFE Z na włączonej maszyniecosimo pisze:Nie wiem Gaspar czy można powiedzieć, że ze sterownikiem można zrobić symulację![]()