To było ostatni raz .mc2kwacz pisze:
Jak zwykle przeinaczasz wszystko, żeby pasowało do twojej koncepcji.
Od jutra będę robił tak, żeby do Twojej koncepcji pasowało -:)
Obiecuję.
Jak pewnie się domyślasz , zajmuje się też reklamą, a ponieważ reklama jest w stanie agonalnym ( mało zleceń) to dziwne ci się wydaje że poświęcam czas na reklamowanie siebie?
Pomysł z taka biżuterią nazwijmy ja reklamową , wydał mi się idealny.
Czy zegarem albo obrączka , można uznać za coś co spełni wymogi reklamy? no choćby ze względu na widoczność tego przez potencjalnych pacjentów?
Każde działanie powinno mieć sen a ja tu sensu nie widzę.
natomiast wykorzystanie takich właśnie dużych elementów jak wspomniany ,,dular na kajdanie" BYLE DOSTOSOWANY DO SYTUACJI , spełni swoje zadanie
( albo i nie , ale jak nie zrobię to nie będę wiedział )
Można oczywiście stosować pradawne techniki reklamowe : krótkopis chiński z tamponowym nadrukiem telefonu. ( bo nie pisze długo ale krótko )
Ale czy nie ma innych metod?
O koszulkach z nadrukiem reklamowym słyszałeś ? ( szerzej dotyczy to całej odzieży reklamowej : kurtek , czapek ...etc)
ale to tez trąci już dinozaurami.
W swoim niebywałym geniuszu wykombinowałem sobie że zamiast wpisywać się w klasyke tematu lepiej będzie zrobić coś innego, a do tego przynajmniej na początku reklamować siebie , swoje wyroby.
Stąd np pomysł że na przykładowe imprezy zoologiczne , wykonam biżuterię wzorowana na ,,dularze" a z wizerunkiem pasa amstafa na grubym łańcuchu.
Na imprezy celtyckie będą , JAK SIĘ DOMYŚLASZ nie chomiki a wzory celtyckie
-;)
Na imprezy militarne inne wzory , a na ,,Grunwald" inne i tak dalej.
Jeśli coś robię ,,w swoim kierunku " izeby pasował do mojej koncepcji to wybacz , ale taki jest sens działania.