Znalazłem w necie PPHU CHARA przy ul.Lucyny Herc. Czy to o ten sklep chodziło?upadły_mnich pisze:(...)- na początek polecam niepozorny sklep Chara. Jest koło Makro a dokładny adres znajdziesz w necie. (...)
Nutool vs LD550
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
tak
100metrów dalej jest sklep Jurimp całkiem nieźle zaopatrzony ale tam ceny już rynkowe.
Jeśli dobrze pamietam w pobliżu na ul. Krańcowej jest sklep mechaniczno-hydrauliczny gdzie troche nożyków małych zapomnianych leży - raczej nie skladaki
zapraszam ziomala na PW lub GG
100metrów dalej jest sklep Jurimp całkiem nieźle zaopatrzony ale tam ceny już rynkowe.
Jeśli dobrze pamietam w pobliżu na ul. Krańcowej jest sklep mechaniczno-hydrauliczny gdzie troche nożyków małych zapomnianych leży - raczej nie skladaki
zapraszam ziomala na PW lub GG

sprawność wg kobiety: stosunek wielkości wyjętej do wielkości włożonej
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 24
Wczoraj wieczorem Tech-Mig LD550 dojechał do domu. Zakupiłem go w lubelskim LM. Co prawda leży jeszcze w samochodzie, ponieważ niby na upartego we dwóch można go dźwignąć ale boje się że w razie "wypsnięcia" się z rąk narobiłbym bałaganu (jakoś te 130kg jest ciężkie
). W sklepie otworzyłem tylko wieko drewnianej skrzynki, zobaczyłem czy wszystko jest i szybko oceniłem stan łoża (tzn czy nie ma jakiś widocznych uszkodzeń). Z różnic między Nutoolem (oprócz koloru, układu przełączników i braku fazki na kołach zmianowych) dodaję pleksiglasową osłonę uchwytu samocentrującego - w Nutoolu jest blaszana (za to LD ma osłonę na wióry czego brak w Nutoolu). Myślę, że różnice między tymi dwoma modelami są tylko kosmetyczne. W sumie z kartą "dom" i 5% upustem wyszło 2488 zł (doliczając 20 zeta na kartę "dom"). Towar był oryginalnie zapakowany - drewniana skrzynka była nawet przymocowana taśmami do palety.
Obiecuję po rozpakowaniu i rozkonserwowaniu zdać relację z oględzin maszynki. Niestey nie będę mógł w pełni wykorzystać masynki, ponieważ miejsce w garażu jeszcze nie gotowe i na razie tokarka będzie stała w pokoju gościnnym

Obiecuję po rozpakowaniu i rozkonserwowaniu zdać relację z oględzin maszynki. Niestey nie będę mógł w pełni wykorzystać masynki, ponieważ miejsce w garażu jeszcze nie gotowe i na razie tokarka będzie stała w pokoju gościnnym