Możliwość cofnięcia

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu LinuxCNC

Astralny Byt
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 8

Re: Możliwość cofnięcia

Post napisał: Astralny Byt » 03 maja 2025, 20:54

tuxcnc pisze:
03 maja 2025, 20:49
Astralny Byt pisze:
03 maja 2025, 20:45
Wystarczy zdefiniować parametry w szczelinie .Nie trzeba cofać .
Teoretycznie masz rację, ale praktycznie to nie ma znaczenia, bo cofanie robi się dokładnie tak samo.
Chcesz gadac ? A pamietasz że niedawno nazywano mnie wariatem? .
OK .To niejest to samo . Cofanie jest potrzebne jedynie w sytuacji krytycznej . I nie musi do tego dochodzić .
Oczywiscie w lincnc niema opcji cofniecia to jest jasne

Dodane 1 minuta 37 sekundy:
============================
Hmmm . Poco tu gadam o takich sprawach na forum gdzie nazwano mnie wariatem . Moze napisze wam nawzajem bawcie sie ....

Dodane 1 minuta 31 sekundy:
Budujcie uklady i analizujcie . a dojdziecie do celu .

Dodane 1 minuta 3 sekundy:
Ja dawny Kwarc a dzisiejszy astralny byt mam na to .... serdecznie i wypasione i zaspokojone wszystko.

Dodane 3 minuty 54 sekundy:
Wróciłem na to forum jedynie z sentymentu .Jest to jedyny powód .

Dodane 4 minuty 10 sekundy:
================
Naleze tu do ludzi co nie czerpią zysku .Nie budują to posłuchu . Nie mają racji .....Niechcą mieć racji ..... nie zastraszają innych . Nie ośmieszają innych . Jedynie istnieją .
Astralny Byt.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2025, 21:06 przez Astralny Byt, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: tuxcnc » 03 maja 2025, 21:06

Astralny Byt pisze:
03 maja 2025, 20:57
OK .To niejest to samo . Cofanie jest potrzebne jedynie w sytuacji krytycznej . I nie musi do tego dochodzić .
Nie, nie chcę gadać, ale skoro jest już rozmowa, to próbuję pewne sprawy wyjaśnić, bo może komuś się to przyda.
Nie nazywałem Cię też wariatem, tylko pisałem, że jak się nie opanujesz, to dostaniesz bana. To nie jest inwektywa, tylko ostrzeżenie.
Natomiast co do meritum, to w LinuxCNC można sterować prędkością bieżącego ruchu w zakresie +/- 100%. Znaczy to, że cofnąć czy zwolnić robi się dokładnie tak samo, tylko cyferki są inne...

Astralny Byt

Post napisał: Astralny Byt » 03 maja 2025, 21:11

tuxcnc pisze:
03 maja 2025, 21:06
Astralny Byt pisze:
03 maja 2025, 20:57
Nie, nie chcę gadać, ale skoro jest już rozmowa, to próbuję pewne sprawy wyjaśnić, bo może komuś się to przyda.
Nie nazywałem Cię też wariatem, tylko pisałem, że jak się nie opanujesz, to dostaniesz bana. To nie jest inwektywa, tylko ostrzeżenie.
Natomiast co do meritum, to w LinuxCNC można sterować prędkością bieżącego ruchu w zakresie +/- 100%. Znaczy to, że cofnąć czy zwolnić robi się dokładnie tak samo, tylko cyferki są inne...
Nie dowiesz sie odemnie co i jak zrobić ponieważ masz odemnie bana na informacje .I na tym kończymy rozmowe naszą .

Dodane 2 minuty 4 sekundy:
===================
pogratulujcie panu tuxcnc umiejetności prowadzenia rozmów .

Dodane 2 minuty 56 sekundy:
=============
A niech uaktywni swój program do cofniecia wypowiedzianych słów . To bedzie dobre .

Dodane 3 minuty 21 sekundy:
==========
Panie tuxcnc cofnij sie pan czasie i cofnij co robisz . :) skozystaj z mozliwosci cofniecia ...Ale jaja ,ale jajja ale jaja .

Dodane 4 minuty 41 sekundy:
========================
sorki ale niema z kim gadać bo wiekszość to ludzie co niechcą współpracy .chca dla siebie wszystko . . Są amebami .to dziwne ze wielu ludzi to ameby które tylko chcą dominować i współzyc z pieknymi samicami .Taka jest posepna prawda . Dominacja ameb .

Dodane 4 minuty 43 sekundy:
AAA ameby zaduszają zwykłych ludzi . duszą , zastraszają . Nic dziwnego że zwykli ludzie już tu prawie nie piszą .

Dodane 2 minuty 45 sekundy:
Ameba o nicku "tuxcnc" skutecznie zabije wszelką inicjatywe oddolną bo czuje sie bogiem .

Dodane 1 minuta 12 sekundy:
On czuje sie ze moze wszystko on juz jest tym forum , on to jest Tuxcnc ......on jest bogiem .

Dodane 2 minuty 38 sekundy:
A tymczasem Tuxcnc jest jedynie jednym z userów . Nikim szczególnym . Nikim jest .
A straszy ze on to może ......strzaszy innych . nic nie może . A ze straszy to już powinnismy wiedzieć co to za ON jest .

Dodane 1 minuta 2 sekundy:
=================
Ja o to wcale nie prosilem aby okrelić tego człowieka ,sam sie okreslił .

Dodane 1 minuta 33 sekundy:
==================
Sorki Ja nic nie prowokowałem , koleś sam sie okresll .

Dodane 12 minuty 56 sekundy:
=============================
Dlaczego estabiliszment tego forum tak gl€pio reaguje na ludzi ? Mysla ze wszystko wiedzą a nie wiedzą .

Dodane 1 godzina 48 minuty 51 sekundy:
===================
Nie pomoge .I tak tym świniom za wiele pomogłem . .

pukury
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: pukury » 03 maja 2025, 23:55

Hej.
Chłopie ! - co się dziwisz ?
Wymyślasz ludziom od świń , ameb , itp.
Czego oczekujesz ?
pzd.
Mane Tekel Fares