Moja pierwsza konstrukcja

Maszyny ze stali, aluminium, odlewów itp.
Tu możesz również przedstawić się i opisać swoją maszynę
Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 7
Kontakt:

Post napisał: bartuss1 » 23 maja 2011, 23:04

i elyty hehe
podepne sie, w albumie da się wsadzic tylko 30 fotek, kilka razy wywalalem zeby wsadzic coś nowego co akuratnie ukonczyłem bądż w jakimś ciekawym stadium

niespecjalnie dziwię się ganxterowi ze atakuje wszystkich co zbudowali cos tam, wszakze sam zbudował coś tam bez proporcji i popełniając drobne błedy którzy "wszyscy" mu wytykają, ot reakcja obronna własnego ego, a wszystkim ktorym sie nie podoba mają się odp...ć.

https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign

Tagi:

Autor tematu
gangxter
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 19

Post napisał: gangxter » 26 maja 2011, 23:31

namemartin pisze:
Byłem w twoim albumie. Na twoich błędach na pewno się nie będę uczył. :D
I co z tego wynika, że byłeś w moim albumie. Podoba się, pośmiałeś się czy co? Ale mi dowaliłeś. Jeszcze zamknę się w sobie :cool: Tam jest maszyna edukacyjna (której dawno nie mam). Nie potrzebuję stalowej. Nie miałbym aktualnie dla niej zastosowania. Dlatego tylko i wyłącznie dla zabawy robię drewniaki. Możesz z kolejnego się pośmiać bo zamieściłem na forum.
Poza tym jeśli będę robić jakiś poważniejszy projekt chętnie wysłucham konstruktywnej krytyki. Sam w pierwszym poście prosisz o opinie. To ją dostajesz. Dla Ciebie to za dużo i żyła wylazła... Zacząłeś się czepiać liderów forum itp. Trzeba było zrobić projekt. Łatwiej jest poprawić na komputerze, niż później... to się podetnie tamto kiedyś przerobi.
to co stworzyłem też jest jak wynika z tytułu konstrukcją edukacyjną.
jeśli ma wady , OK.jest jeszcze wiele czynników przez które ten sprzęt jest jaki jest.polecam więc poczytać to co piszę a nie ograniczać się do odbierania tylko tego że atakuję ,lub jak to przytoczyłeś podwórkowym językiem ,żyła mi wylazła.
Jeśli chodzi o hierarchię na forum to wypowiedziało się już parę osób,więc temat jest gorący:).
Nie zamierzam nikogo atakować,nie używam także brzydkich słów na forum,tak jak to robią niektórzy z Państwa forumowiczów.
Pozdrawiam Wszystkich!

[ Dodano: 2011-05-29, 09:15 ]
Proszę zobaczyć rozstaw łożysk w osi X u kolegi tonko.
http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtop ... 7e430f1a68

nie jestem przekonany czy umiejscowienie łożysk(nie chodzi o rozstaw) w ten sposób jest dobrym pomysłem.

[ Dodano: 2011-06-04, 20:59 ]
Prowizorka w elektryce,celem sprawdzenia.
Mam pytanie, czy ekranowane kable do silników to konieczność?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Frezarka - konstrukcja metalowa”