i elyty hehe
podepne sie, w albumie da się wsadzic tylko 30 fotek, kilka razy wywalalem zeby wsadzic coś nowego co akuratnie ukonczyłem bądż w jakimś ciekawym stadium
niespecjalnie dziwię się ganxterowi ze atakuje wszystkich co zbudowali cos tam, wszakze sam zbudował coś tam bez proporcji i popełniając drobne błedy którzy "wszyscy" mu wytykają, ot reakcja obronna własnego ego, a wszystkim ktorym sie nie podoba mają się odp...ć.
Moja pierwsza konstrukcja
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 19
to co stworzyłem też jest jak wynika z tytułu konstrukcją edukacyjną.namemartin pisze:I co z tego wynika, że byłeś w moim albumie. Podoba się, pośmiałeś się czy co? Ale mi dowaliłeś. Jeszcze zamknę się w sobieByłem w twoim albumie. Na twoich błędach na pewno się nie będę uczył.Tam jest maszyna edukacyjna (której dawno nie mam). Nie potrzebuję stalowej. Nie miałbym aktualnie dla niej zastosowania. Dlatego tylko i wyłącznie dla zabawy robię drewniaki. Możesz z kolejnego się pośmiać bo zamieściłem na forum.
Poza tym jeśli będę robić jakiś poważniejszy projekt chętnie wysłucham konstruktywnej krytyki. Sam w pierwszym poście prosisz o opinie. To ją dostajesz. Dla Ciebie to za dużo i żyła wylazła... Zacząłeś się czepiać liderów forum itp. Trzeba było zrobić projekt. Łatwiej jest poprawić na komputerze, niż później... to się podetnie tamto kiedyś przerobi.
jeśli ma wady , OK.jest jeszcze wiele czynników przez które ten sprzęt jest jaki jest.polecam więc poczytać to co piszę a nie ograniczać się do odbierania tylko tego że atakuję ,lub jak to przytoczyłeś podwórkowym językiem ,żyła mi wylazła.
Jeśli chodzi o hierarchię na forum to wypowiedziało się już parę osób,więc temat jest gorący:).
Nie zamierzam nikogo atakować,nie używam także brzydkich słów na forum,tak jak to robią niektórzy z Państwa forumowiczów.
Pozdrawiam Wszystkich!
[ Dodano: 2011-05-29, 09:15 ]
Proszę zobaczyć rozstaw łożysk w osi X u kolegi tonko.
http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtop ... 7e430f1a68
nie jestem przekonany czy umiejscowienie łożysk(nie chodzi o rozstaw) w ten sposób jest dobrym pomysłem.
[ Dodano: 2011-06-04, 20:59 ]
Prowizorka w elektryce,celem sprawdzenia.
Mam pytanie, czy ekranowane kable do silników to konieczność?