Dość pracochłonne i męczące, ale podoba mi się brak widocznej struktury płyty

Daj spokój sobie z takimi sterownikami to już prehistoria - szkoda kasy. Za cenę jednego SSK-B02 kupisz 2 szt. na TB6600. Prąd do 4.5A, zasilanie 45V, mikrokrok. Ciężko nawet porównywać, bo to zupełnie inna liga. 3 sterowniki kupisz za 225zł. Poskładać możesz płytę główną i zasilacz (chociaż taniej wychodzi kupić gotowca z demontażu szaf serwerowych, bywają na allegro po 50-80zł: 40-60V za 1000-1500VA). Tych sterowników (na TB6600) nie opłaca się składać, zaoszczędzisz może z 15zł na sztuce (kiedyś liczyłem)IcePower pisze:Z tego co teraz wyczytałem to SSK-B02 ma prąd wyjściowy do 4A, lepiej się prezentuje, mógłby zostać na przyszłość do mocniejszych silników.
Nie ten, tylko TB6600. Tu masz dwie wersje (w obudowie i bez): https://elty.pl/pl/c/CNC/166IcePower pisze:Kupię sterownik TB6560AHQ
Ruszyć ruszy, ale będziesz miał słabsze osiągi (może się dławić - jest troszkę za mały prąd, ale nie koniecznie, bo brakuje niewiele). Jeśli jest możliwość połączenia uzwojeń równolegle, to już będzie lepiej i prądu nie zabraknie. Optymalne napięcie transformatora to 31-32V.IcePower pisze:mam też transformator ts180/4 2x20V 2x3A ale pewnie na nim nie ruszy jeśli mam silniki 1,8A.