Frezarka CNC z elektrodrążarki i inne "wynalazki"
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 262
- Kontakt:
Nie zmieniam, tylko nie chce się powtarzać

kamar pisze:Na zdjęciu to raczej nie ślimakjarucki pisze: Kamar, Impuls, bądź inny z forumowych towarzyszy mógłby dorobić to złotko siedzące w podzienicy?ale widać że swoje przeżyła albo kilka rozbiórek bez DTR-rki. Szukaj nowej podzielnicy, będzie taniej
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 4
Yhhhkamar pisze:Nie zmieniam, tylko nie chce się powtarzać
kamar pisze:Na zdjęciu to raczej nie ślimakjarucki pisze: Kamar, Impuls, bądź inny z forumowych towarzyszy mógłby dorobić to złotko siedzące w podzienicy?ale widać że swoje przeżyła albo kilka rozbiórek bez DTR-rki. Szukaj nowej podzielnicy, będzie taniej

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 11
Mam dużą, nieużywaną podzielnicę z konikiem, brak tabliczki, ale wygląda na rosyjską. Historia jest taka, że kupiłem ją razem z frezarką, właściciel kiedyś kupił nówkę, ale była dużo za duża do maszyny. Myślał, że wymieni ją na mniejszą ( takie były czasy), ale nic z tego nie wyszło. Przestała sporo lat pod stołem w warsztacie, złapała trochę brudu itp., ale po korbce i mocowaniach ewidentnie widać, że nigdy nie była mocowana do stołu. Chętnie zamienię na małą podzielnicę lub mały stół obrotowy albo na coś innego, fajnego.
Jeżeli pomogłem - nie zapomnij kliknąć POMÓGŁ