frezareczka
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: frezareczka
Bartuss1, zrób tak jak Ci podal Drzasiek90, czyli ułożyskowane ramię na środku stołu, a na końcu czujnik i ustawisz rogi pod prowadnice idealnie. Szlaufwaga jest też dobra ale do murowania gdzie milimetr to kosmiczna dokładnosć. 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Może ja mam jakieś inne wyobrażenie ale dodatkowo będzie problem z przeniesieniem wymiaru z rurki. Nie ma się o co zaprzeć, odczyt tylko organoleptyczny. Mało dokładna metoda.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
No jest to jakas metoda, troche upierdliwa, bo nie da mi tych punktów tam gdzie chcę, Poki co budowa leci, a korpusik se dojrzewa.
co do rurek to pomysł jest taki zeby ustawić je w 4 punktach na skrajniach, przy podparciu struny. organoleptyczność z widokiem na menisk i wierzch struny, tudzież skalę na liniale. aha, rurki przytwierdzone, nalana ciecz daje mi punkty płaszczyzny i struny ustawiasz do tych menisków a nie odwrotnie.
co do rurek to pomysł jest taki zeby ustawić je w 4 punktach na skrajniach, przy podparciu struny. organoleptyczność z widokiem na menisk i wierzch struny, tudzież skalę na liniale. aha, rurki przytwierdzone, nalana ciecz daje mi punkty płaszczyzny i struny ustawiasz do tych menisków a nie odwrotnie.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
No własnie nie, po to jest ta piwnica miedzy innymi zazbrojona porządnie włącznie z podłogą, pod piwnicą jest twarda glina jak sk, takze to ma tylko dojrzeć bo siąść nie siądzie, gdzieś mam fotkę
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Fajny czołg. Wióry będą leciały jak z armaty.
A te struny gdyby ustawić organoleptycznie względem poziomicy maszynowej? Dać dwie struny wzdłuż i dwie w poprzek. Jak każdą strunę wypoziomujesz i poprzeczne z podłużnymi będą się stykać to wyjdzie płaszczyzna.
A te struny gdyby ustawić organoleptycznie względem poziomicy maszynowej? Dać dwie struny wzdłuż i dwie w poprzek. Jak każdą strunę wypoziomujesz i poprzeczne z podłużnymi będą się stykać to wyjdzie płaszczyzna.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
przecież to nie jest jakiś zwykły beton.
to jest żelbeton,
czyli beton z żelatyną nie ma mowy żeby coś się mogło kruszyć
to jest żelbeton,
czyli beton z żelatyną nie ma mowy żeby coś się mogło kruszyć

Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.