KiCAD - rozmieszczanie elementów...

Na tym forum rozmawiamy o elektronice nie związanej bezpośrednio z tematem CNC

upanie
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 6
Posty: 1651
Rejestracja: 15 sty 2011, 09:26
Lokalizacja: Wyszków

Re: KiCAD - rozmieszczanie elementów...

#71

Post napisał: upanie » 01 paź 2020, 19:44

No nie wiem, jak dla mnie te okręgi (pady) nie są za okrągłe. Oczywiście to w niczym nie przeszkadza ale pokazuje, że dokładność tej maszyny nie powala na kolana.


czilałt...

Awatar użytkownika

tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 5
Posty: 4113
Rejestracja: 26 lut 2011, 23:24
Lokalizacja: mazowieckie

Re: KiCAD - rozmieszczanie elementów...

#72

Post napisał: tuxcnc » 01 paź 2020, 20:12

upanie pisze:
01 paź 2020, 19:44
pokazuje, że dokładność tej maszyny nie powala na kolana.
Niekoniecznie.
Miedź fatalnie obrabia się skrawaniem, jak jeszcze użyjesz nieodpowiedniego freza, to zapomnij o precyzji.


Autor tematu
oprawcafotografii
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 24
Posty: 5623
Rejestracja: 29 kwie 2009, 10:11
Lokalizacja: Kraków / Jaworzno / Kopanka

Re: KiCAD - rozmieszczanie elementów...

#73

Post napisał: oprawcafotografii » 02 paź 2020, 14:33

...
Kto w Polsce prowadzi firmę ten się z Monty Pythona nie śmieje.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Elektronika ogólna”