Dokąd zmierza świat

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC

Daniu
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 7

Re: Dokąd zmierza świat

Post napisał: Daniu » 02 lip 2026, 14:51

Nie no ja wysiadam.. 😃
Powtórzę tylko to co wcześniej pisałem
Daniu pisze:
02 lip 2026, 08:39
Skup się może lepiej na rozwijaniu swojego systemu pomiarowego do koparek.
Politykę zostaw w spokoju bo chyba zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz.. 😃

„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…

drzasiek90
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 36
Kontakt:

Post napisał: drzasiek90 » 02 lip 2026, 16:08

Daniu pisze:
02 lip 2026, 14:51
Nie no ja wysiadam.. 😃
Dlaczego? 🤣
Nie chcesz bronić Rafałka i Tuska? 🤣
Na pewno na "tamtych" źródłach informacji gdzie się zaopatrują w "wiedzę" ich wyborcy są na to wszystko bardzo mądre wyjaśnienia 😉
IMPULS3 pisze:
02 lip 2026, 14:42
Pisalem o tym już kiedyś. Taka jest umowa pomiędzy politykami ze siebie na wzajem nie ruszają. I nie tylko putina to dotyczy.
A 🤣 I to ja wierzę w teorie spiskowe? 🤣🤣🤣
IMPULS3 pisze:
02 lip 2026, 14:42
Jedyne co mam niepewne to co wiedzieli politycy, czyli czy wiedzieli ze nie bedzie aż tak żle czy nie wiedzieli i za wczasu panikowali-tego nie wiem i się nie dowiem więc nie będe dopisywał do tego ideologii.
A
To połącz kropki i będziesz miał pewne.
Zresztą nie tylko to.
Tylko użyj trochę lepszej metody jak dotąd, bo tamta cię zawodzi 😉

A tak teraz jak już patrzysz na to z perspektywy czasu i kazali by ci drugi raz po polu w masce chodzić to wyciągnąłeś jakieś wnioski czy nie? 😉

IMPULS3
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 57

Post napisał: IMPULS3 » 02 lip 2026, 16:31

drzasiek90 pisze:A 🤣 I to ja wierzę w teorie spiskowe? 🤣🤣🤣

To nie teoria spiskowa tylko zwykłe fakty. Politycy do siebie dzwonią, spotykają się osobiście przy kamerach tylko głupi ludzie o nich się kłócą. Gdzie tu teoria spiskowa? To są oficjalne rzeczy, na Alasce też miałeś 2 co się dobrze bawili w swoim towarzystwie.
drzasiek90 pisze:A tak teraz jak już patrzysz na to z perspektywy czasu i kazali by ci drugi raz po polu w masce chodzić to wyciągnąłeś jakieś wnioski czy nie?

Tak samo, nie mam nic przeciwko maseczkom w sezonie grypowym, jestem za, nawet jest chyba w japonii że noszą pomimo że im nikt nie nakazuje. Polacy kaszlą bez zatykania paszczy, parskają gdzie popadnie wiec maseczki super sprawa choć nie koniecznie te jednorazowe-mogą być szmaciane. A do lasu i tak sobie poszedłem nawet jak zakazywali bo mam las blisko i bardzo go lubię. :P

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”