Powtórzę tylko to co wcześniej pisałem
Dokąd zmierza świat
-
Daniu
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 7
Re: Dokąd zmierza świat
Nie no ja wysiadam.. 
„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…
-
drzasiek90
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 36
- Kontakt:
Dlaczego?
Nie chcesz bronić Rafałka i Tuska?
Na pewno na "tamtych" źródłach informacji gdzie się zaopatrują w "wiedzę" ich wyborcy są na to wszystko bardzo mądre wyjaśnienia
A
A
To połącz kropki i będziesz miał pewne.
Zresztą nie tylko to.
Tylko użyj trochę lepszej metody jak dotąd, bo tamta cię zawodzi
A tak teraz jak już patrzysz na to z perspektywy czasu i kazali by ci drugi raz po polu w masce chodzić to wyciągnąłeś jakieś wnioski czy nie?
-
IMPULS3
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 57
drzasiek90 pisze:AI to ja wierzę w teorie spiskowe?
To nie teoria spiskowa tylko zwykłe fakty. Politycy do siebie dzwonią, spotykają się osobiście przy kamerach tylko głupi ludzie o nich się kłócą. Gdzie tu teoria spiskowa? To są oficjalne rzeczy, na Alasce też miałeś 2 co się dobrze bawili w swoim towarzystwie.
drzasiek90 pisze:A tak teraz jak już patrzysz na to z perspektywy czasu i kazali by ci drugi raz po polu w masce chodzić to wyciągnąłeś jakieś wnioski czy nie?
Tak samo, nie mam nic przeciwko maseczkom w sezonie grypowym, jestem za, nawet jest chyba w japonii że noszą pomimo że im nikt nie nakazuje. Polacy kaszlą bez zatykania paszczy, parskają gdzie popadnie wiec maseczki super sprawa choć nie koniecznie te jednorazowe-mogą być szmaciane. A do lasu i tak sobie poszedłem nawet jak zakazywali bo mam las blisko i bardzo go lubię.