Ot przykładowy znaczek:

Albo taki z kolońską katedrą:

W polszy Poczta Polska ma nieco inne preferencje.jasiu... pisze: ↑09 lis 2025, 09:48A sztucznej inteligencji coraz więcej. Niemiecka poczta zaczęła wypuszczać znaczki, zaprojektowane przez sztuczną inteligencję. Oczywiście artyści od razu w lament, że nie będą mieli z czego żyć, jeśli AI przejmie ich zlecenia. No ale przecież koszty trzeba ciąć, dlatego taniej jest zlecić robotę komputerowi, niż podpisywać umowy z artystami. Przynajmniej dla poczty taniej. A na każdym znaczku jest oczywiście zaznaczone, że został stworzony z pomocą KI czyli sztucznej inteligencji
Ot przykładowy znaczek:
Albo taki z kolońską katedrą:
![]()

ja bym się nie martwił - si to w tej chwili takie coś jak 10 lat temu "nanotechnologia" ładowana marketingowo wszędzie od papieru toaletowego z nanocząsteczkami do wytarcia tyłka po maszynkę do golenia. Samo si ma duży potencjał (tak jak nanotechnologia) ale w wybranych dziedzinach i wśród osób wiedzących jak tego użyć.

Daleko nie trzeba patrzeć.

WZÓR pisze:Ostatnio wpadło tego śmiecia na nasze Forum.

ja się dziwię że jeszcze nikt nie wpadł na to aby zrobić filtr si w przeglądarce taki jak np. adblock - przecież to żyła złota.IMPULS3 pisze: ↑09 lis 2025, 18:55WZÓR pisze:Ostatnio wpadło tego śmiecia na nasze Forum.
No tak, ale to drobnostka przy tym co można obejrzeć i potraktować to jako pewnik bo przecież to "widziałem".
Powinno juz być wprowadzone jakieś oprogramowanie (na poziomie tworzenia fikcyjnych treści i odznaczyc powinno już to AI) które oddzieli fikcje od rzeczywistości w internecie bo jeśli tego ktoś nie zrobi to będzie dramat.