piracik, zastanow sie co piszesz bo teraz to wyglada ze jestes i debilem i operatorem.Piracik pisze:wlasnie dlatego u mnie w firmie ja jestem i programista i operatorem wtedy jest idealnie
[ Dodano: 2006-11-11, 11:44 ]
a wiesz dlaczego programisci to debile? bo uwazaja iz sa najlepsi i nikogo nie musza sie radzic a tak naprawde to nie maja zielonego pojecia o maszynie na ktora pisza i wiekszosc z nich nawet w reku narzedzia nie miala...

idealnie bo jak cos popaprasz w programie to drugi czlowiek tego nie zobaczy.
dlatego drugiego tagiego "niezastapionego" to juz nie mozna znalezc. nawet ze swieca.
"wielka ryba w malym stawie", wyplyn na otwarty ocean a rekiny cie rozszarpia.
ciekaw jestem jak zaczynales czy tez byles taki madry.
piracik, jestem programista i sam przeszkolilem kilku operatorow, wiec przestan leczyc swoje chore ambicje poprzez pisanie takich bredni i obrazanie ludzi ze nie wiedza co to jest maszayna. mam do czynienia z wieloma ludzmi nie tylko operatorami, i niewielu potrafi naprawde wspolpracowac. zawyczaj kiedy zapytasz o "rade" to dostajesz czcze gadanie i wymadrzanie sie, a potem jeszcze bardzo brzydka etykietke.
moze nikt cie nie pyta bo jestes cwaniak.
niezaleznie czy jest ktos operatorem, programista czy sprzedawca kwiatow, jesli jest sprytny i inteligentny to wyciaga wnioski z tego co widzi i robi, a nie wytyka paluchami innym.