palnik propan- tlen
-
- Posty w temacie: 5
No wiadomo,jak ma gwarancję to mu wymienią raczej
Ja mam chińczyka do argonu za 50 zł nowy i nie ma żadnych problemów do cięcia tak samo.
Butla wielka to poszalejesz,gazu idzie malutko najwięcej tlenu właśnie. Butla waży swoje,pamiętaj żeby je dobrze zabezpieczyć przed upadkiem a w szczególności chroń zawór!!,najlepiej na wózek łańcuch lub pas.
Ja mam chińczyka do argonu za 50 zł nowy i nie ma żadnych problemów do cięcia tak samo.
Butla wielka to poszalejesz,gazu idzie malutko najwięcej tlenu właśnie. Butla waży swoje,pamiętaj żeby je dobrze zabezpieczyć przed upadkiem a w szczególności chroń zawór!!,najlepiej na wózek łańcuch lub pas.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, 00:43 przez miron91, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 30
Na dzień dzisiejszy już wszystko mam prócz butli z tlenem.
Zakupiłem również palnik do lutowania.
Rozglądam się za butlą 8L jak trafię tanio to wezmę. Jeżeli zaś nic taniego nie złapie biorę dużą. Nie będę na pewno dawał powyżej 100zł za butlę 8l jak za 280 mam pełną dużą.
A i jeszcze na złomowisku tną propanem ze zwykłym reduktorem bezstopniowym więc jednak można
Orientuje się ktoś ile kosztuje wymiana zaworu np w butli po gaśnicy ?
Zakupiłem również palnik do lutowania.
Rozglądam się za butlą 8L jak trafię tanio to wezmę. Jeżeli zaś nic taniego nie złapie biorę dużą. Nie będę na pewno dawał powyżej 100zł za butlę 8l jak za 280 mam pełną dużą.
A i jeszcze na złomowisku tną propanem ze zwykłym reduktorem bezstopniowym więc jednak można

Orientuje się ktoś ile kosztuje wymiana zaworu np w butli po gaśnicy ?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 30
Szczerze to do palnika nie dostałem żadnej instrukcji do lutowania owszem. Palnik kupiłem PC 311P ten :
http://allegro.pl/palnik-do-ciecia-pc-3 ... 96606.html
Reduktory kupiłem zwykłe po 80zł tlen i propan.
http://allegro.pl/palnik-do-ciecia-pc-3 ... 96606.html
Reduktory kupiłem zwykłe po 80zł tlen i propan.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2