Pozwoliłem sobie zrobić screena, jeśli to niezgodne z regulaminem, albo naruszyłem prawa autorskie smoukiego, to usunę

Pozdrawiam!
Nie, no przeciez widze - pogubilem siepastazkota pisze:oprawcafotografii, mi się też na początku nie wyświetlała tam grafika, nie wiem czemu.
Pozwoliłem sobie zrobić screena, jeśli to niezgodne z regulaminem, albo naruszyłem prawa autorskie smoukiego, to usunę
Pozdrawiam!
A mi się na początku nie wyświetlało, nie ważne zresztąoprawcafotografii pisze: Nie, no przeciez widze - pogubilem sie![]()
Wrzuć może więcej rysunków projektu maszynki, trudno się wypowiadać na podstawie jednego rysunkueuro.sm pisze:PS. Szkoda że w moim wątku nie ma takiego ruchu
Pewnie 50-100zl.pastazkota pisze:...
hmm, rzeczywiście cenowo to zaczęło wyglądać podobnie, ale niestety nie jestem pewien tej ceny podtaczania śruby... Hmmmm...
oprawcafotografii pisze:Ps. Do tego oprawa lozyska, plus podparcie konca sruby -
ja planuje oprawy lozysk z Lignofolu wyfrezowac, a koniec
sruby podepre w lozysku slizgowym z teflonu - tu nie ma
praktycznie zadnych sil, chodzi tylko o to by koniec nie latal luzem...
W sumie też mi się tak zaczyna wydawać, więc muszę teraz zrobić mały research apropos śrub w drewnie i to sobie przemyślećoprawcafotografii pisze:W sumie moze wyjdzie 100-200zl wiecej niz na paskach, ale wydaje
mi sie, ze konstrukcja bedzie prostsza - rozwiazania sa opracowane
i nic nie bedziesz musial odkrywac od zera