To ja zmieniam zdanie251mz pisze:No własnie nie wiem:) bo nie robiłem jeszcze na niej nic:)kamar pisze:To Ty wiesz co najczęściej robisz i czy potrzebujesz tyle
A przyszła do mnie z potrzeby zagospodarowania kasy z UE...

To ja zmieniam zdanie251mz pisze:No własnie nie wiem:) bo nie robiłem jeszcze na niej nic:)kamar pisze:To Ty wiesz co najczęściej robisz i czy potrzebujesz tyle
A przyszła do mnie z potrzeby zagospodarowania kasy z UE...
tzn tak ...kamar pisze: To ja zmieniam zdanieJak nie wiesz co i w jakich seriach bedziesz robił to se daj spokój z automatycznym imakiem. Multifix ew. dwa.
Jak wióry lecą w dół to siła unosi imak z suportem do góry. Przy wózkach to niema znaczenia, ale przy otwartych prowadnicach ślizgowych to raczej będzie problem.dziabi3 pisze:dla mnie numer 1 to najbardziej sensowne rozwiązanie ale ja bym jeszcze dał magazyn z tyłu suportu i narzędzia zamontował do góry nogami tak jak to u nas jest
wióry walą do dołu anie do góry zasada toczenia i układ osi jest identyczny jak w klasycznym rozwiązaniu
Benjamin Franklin pisze:Na tym świecie pewne są tylko śmierć i podatki.
Terry Pratchett pisze:Jest śmierć i podatki, ale podatki są gorsze, bo śmierć przynajmniej nie trafia się człowiekowi co roku.
podwójna pryzma jest:))) od spodu płytami docisnietadziabi3 pisze: ale właściciel tematu chyba ma rewolwerówkę a w niej jest płaskie łozę blokowane tak samo płytami jak u mnie