średnica wiertła
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
wy mowicie o wiertlach zwyklych czy tez z płytkami ?? chodzi mi o wypowiedz kolegi konlab
wczoraj oglądałem mecz na www.bukmacherzy24.pl , zna ktoś może strone gdzie mozna ogladnać tenis ziemny?
wczoraj oglądałem mecz na www.bukmacherzy24.pl , zna ktoś może strone gdzie mozna ogladnać tenis ziemny?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
jeśli już coś mówisz to bądź tego pewien bo takie wiertla się robi...konlab pisze:Takich wierteł sie nie robi.
[ Dodano: 2009-07-11, 15:04 ]
chodzi tobie o takie wiertlo:zykfryd pisze:Czy są wiertla o średnicy z dwoma miejscami po przecinku np 5,15?
https://www.toolingcenter.com/ZZ_SHP_WA ... pfsnavi.do
???
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Tak po za tematem
Po prawej stronie są dyscypliny, tenis ziemny jest w "Pozostałe Sporty". Znajdzie Kolega pojedynek który Go interesuje i naciska PLAY w kolumnie SopCast
Program sam się załącza i trzeba tylko poczekać aż się zbuferuje
Używam już ze 2 lata tego programu i z tej strony korzystam i nie narzekam 
Miłego oglądania
Pozdrawiam
Piotrek

Ze strony http:// www. soccer-live.pl/ (usuń spacje) ściągnij i zainstaluj program sopcast. Później już tylko trzeba znaleśc meczykdell pisze: zna ktoś może strone gdzie mozna ogladnać tenis ziemny?

Miłego oglądania

Pozdrawiam
Piotrek