Dostałam ostatnio takie zadanie z Rydzanicza i oto jak mi to wyszło,
(Oryginał)

No i ostateczna forma

Spojrzałby ktoś obeznany na ten rysunki i powiedział co tutaj poprawić o ile trzeba?
Bardzo proszę...

Natalia jako, że p. Rydzanicz osobiście uczył mnie rysunku technicznego to postaram się pomóc.Natalcia1420 pisze:Witam!
Dostałam ostatnio takie zadanie z Rydzanicza i oto jak mi to wyszło,
(Oryginał)
No i ostateczna forma
Spojrzałby ktoś obeznany na ten rysunki i powiedział co tutaj poprawić o ile trzeba?
Bardzo proszę...
model (robił program) z grubsza-tak...rysunek już niepoprawnie!trzasu pisze:... jako, że p. Rydzanicz osobiście uczył mnie rysunku technicznego to postaram się pomóc...
wygląda na to, że wszystko jest w jak nalepszym porządku
program sam nic nie rysuje ... wrzuciłem bryłę bo tak najprościej zobrazować całość ciętą zadanymi płaszczyznami.yacht pisze:model (robił program) z grubsza-tak...rysunek już niepoprawnie!trzasu pisze:... jako, że p. Rydzanicz osobiście uczył mnie rysunku technicznego to postaram się pomóc...
(mnie uczył kto inny)
dr I.Rydzanicz... z całą atencją, wypuścił trollujący bubeltrzasu pisze:... jako, że p. Rydzanicz osobiście uczył mnie rysunku technicznego to postaram się pomóc...
napisz co jest źle wykonane przez kol. Natalcie ... ja tam błędu nie widzę, a chętnie bym się dowiedział co jest nie tak.
jak widać pozostaje Ci jedynie zmieniać posty których i tak wartość jest żadna, ewentualnie pomaga Tobie w dowartościowywaniu się i obrażaniu innych, to takie typowe dla zakompleksionych małych ludzików. Jakim prostym człekiem trzeb być by na podstawie jednego postu oceniać inną osobę ... ewidentnie masz problemy natury emocjonalnej.yacht pisze:dr I.Rydzanicz... z całą atencją, wypuścił trollujący bubeltrzasu pisze:... jako, że p. Rydzanicz osobiście uczył mnie rysunku technicznego to postaram się pomóc...
napisz co jest źle wykonane przez kol. Natalcie ... ja tam błędu nie widzę, a chętnie bym się dowiedział co jest nie tak.
Rysunek wykonany przez Natalcie jest poprawny ... styl zamieszczanych postów przez friko jest dziwnie zbieżny ze stylem yacht ... dziwne, czyżby klon ?friko pisze:Zawiłe czy nie, ale masz na rysunku ewidentne błędy rysunkowe, wynikające z przenikań elips i płaszczyzn...Natalcia1420 pisze:Wydaję mi się że tak, ale problem leży właśnie w interpretacji tego zadania, które dla mnie jest bardzo zawiłe... no i dlatego takie coś mi wyszło..