Tuleja w 3 rzutach
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 8
Dziękuję za pomoc. Mam jeszcze tylko jedną wątpliwość. Jeśli spojrzymy na twój rysunek w płaszczyźnie poziomej, zaczynając od pierwszej linii poziomej "od dołu", to czy pomiędzy drugą i trzecią linią poziomą przekrój został wykonany poprawnie? Tzn. czy nie powinno tam być niewielkiego wcięcia?
Tagi:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 8
Nie wiem, na jakiej podstawie wywnioskowałeś, że nie jestem pewien treści zadania. Oprócz tego, na pewno nie nazwałbym tego nową formą nauczania. Przykłady "do poćwiczenia" są po prostu udostępniane przez prowadzących poprzez wywieszenie ich w gablocie, więc trzeba sobie jakoś radzić. Niestety jest ich też dość mało. Ten konkretny przykład mam tylko wyłącznie, dzięki temu, że ktoś, kto był na zajęciach zrobił zdjęcie jednego z tematów, więc uznałem, że warto go zrobić.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 6
To prawda, że brakuje wymiarów, ale niech kolega na spokojnie popatrzy na swój rysunek i zastanowi się. Rysunek skorygowałem, moja propozycja wygląda obecnie tak.
- Załączniki
-
- 2013_12_08_forum_CNC-Model.pdf
- (4.01 KiB) Pobrany 259 razy
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
TRM pisze:.... Ten konkretny przykład mam tylko wyłącznie, (....)
więc uznałem, że warto go zrobić.
Mi nic nie brakuje , lecz Tobie .TRM pisze:W takim razie, mógłbyś powiedzieć czego konkretnie ci brakuje?

Podjąłeś się zadania , więc spróbuj je zrobić ..... , a nie czekać na ,,forumowe'' rozwiązanie.
P.S.
Jakbym miał rysunek izometryczny tej bryły , to chętnie bym pomógł ....

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki