Witam,
mam taki problem. Podczas pracy (długiej już) nad formą doszło do zniknięcia modelu wypraski, nie mam go na żadnej warstwie, w oknie menadzera widoku model cavity/core / region jest nieaktywny, brak stempla matrycy... da się to jakoś odkręcić ?
NX 9.0 MW
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 3
Pytanie odnośnie MW
jaka jest rada na to, by elementy się nie kopiowały ? Wstawiam wypychacz wlewka i robi mi od razu 3. Przydatne to jest w formie wielogniazdowej żeby nie wstawiać na każdy element wypychaczy, tylko na jednej wyprasce, ale tutaj ewidentnie potrzebuje jeden - 1 wypychacz. Jak to zmienić, wyłączyć ?
Pozdrawiam !
jaka jest rada na to, by elementy się nie kopiowały ? Wstawiam wypychacz wlewka i robi mi od razu 3. Przydatne to jest w formie wielogniazdowej żeby nie wstawiać na każdy element wypychaczy, tylko na jednej wyprasce, ale tutaj ewidentnie potrzebuje jeden - 1 wypychacz. Jak to zmienić, wyłączyć ?
Pozdrawiam !
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Kolego, może w pliku tego wypychacza masz na innych warstwach jego kopie. Jeśli wstawiasz jeden plik to w złożeniu masz liczbę wystąpień, sprawdź ile masz po wstawieniu. Albo odpal teamviewer to zajrzę do ciebie.
NX CAD, NX CAM, FREZOWANIE 5AX, ELEKTRODRĄŻARKI WGŁĘBNE I DRUTOWE. PEPS, VERICUT. Pomagam w NX przez Team Viewer. Postprocesory NX.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1