Twarde i nierdzewne
Re: Twarde i nierdzewne
Wiem, na tyle dużo o obróbce galwanicznej, że mi tej ciemnoty nie sprzedasz. Tę firmę znam, bo robiła przez jakiś czas usługi dla firmy gdzie pracowałem. Robili nie jak chcieli, tylko jak im wyszło. Było dużo reklamacji. Kładli powłoki i zdejmowali, po kilka razy. W końcu z nich zrezygnowano. Dlatego są tani. Chromu technicznego nigdy tam nie kładli. Oni chromują głównie galanterię metalową.
Nawet w Polsce niewiele firm kładzie chrom techniczny, przeważnie kładą ozdobny.
Jak szukałem, to napisałem mnóstwo maili. Zaledwie kilka zaoferowało techniczny, ale w zaporowych cenach. W końcu trafiłem kolegą z forum i wykonał usługę. .
Nawet w Polsce niewiele firm kładzie chrom techniczny, przeważnie kładą ozdobny.
Jak szukałem, to napisałem mnóstwo maili. Zaledwie kilka zaoferowało techniczny, ale w zaporowych cenach. W końcu trafiłem kolegą z forum i wykonał usługę. .
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
rdarek pisze:Echh a już witałem się z gąską
U mnie w Rzeszowie gość kładzie techniczny, firma PP Chromtech.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
Dziękuję za info, jak odgrzeję temat to będę się z nimi kontaktowałAdam Domański pisze: ↑05 sty 2022, 18:06rdarek pisze:Echh a już witałem się z gąską
U mnie w Rzeszowie gość kładzie techniczny, firma PP Chromtech.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 10
Prawdziwy Chrom techniczny wytrzyma czy też się rozleci w tempie ekspresowym?
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 6
wszystko zależy od tego jak szybko i często będziesz jeździł tym rowerem 

Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 10