Konkurs do wygrania wiertło
HSS
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 11
- Kontakt:
Konkurs do wygrania wiertło
Witam wszystkich zapraszam do oglądania odcinka już w tą sobotę o godzinie 20h na moim nowym kanale YouTube czeka nagroda Wiertło HSS 8.5mm cena katalogowa 8.46Euro .
Kto będzie bliżej ile waży gotowy element wygrywa jak będą dwie takie same odpowiedzi wygrywa ten, kto napisze szybciej. Czas konkursu od premiery do 24.01.2021 23:00h
Tolerancja wagi 0.100
https://youtu.be/EArq2wgOaMQ
Kto będzie bliżej ile waży gotowy element wygrywa jak będą dwie takie same odpowiedzi wygrywa ten, kto napisze szybciej. Czas konkursu od premiery do 24.01.2021 23:00h
Tolerancja wagi 0.100
https://youtu.be/EArq2wgOaMQ
Bigda
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
Re: Konkurs do wygrania wiertło
PiotrBigda pisze:Wiertło HSS 8.5mm cena katalogowa 8.46Euro .
Chyba z dodatkiem zlota
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Przepraszam czy to jakiś żart?
wiertło hss do wygrania?
nawet nie vhm?
Wybacz, nie myśl sobie, że sobie z Ciebie żartuję, ale bardzo rozśmieszył mnie Twój post

Jeżeli pomogłem kliknij pomógł 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Dokładniekuba1im pisze:Eee tam, zobaczymy co tam kolega przygotował. A w konkursie nie trzeba brać przecież udziału.

No nie wiem ja tam chętnie przyjmę wiertła nawet HSS dobrej marki (bo za 8euro to raczej nie chińczyk) dla kogo takie wiertło to nic nieznaczący przedmiot który odda za darmo niech napisze -podam namiar na paczkomat

sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos
-
- Posty w temacie: 8
Bosch Accessories 2608585933 HSS Metall-Spiralbohrer 8.5mm Gesamtlänge 117mm geschliffen DIN 338 Zylinderschaft. kosztuje 3.31€. Napisz, jakiej firmy jest to wiertło, będzie wszystko jasne.
A kiedyś pod M10 zalecali wiertła 8,2. Teraz fachowcy piszą w niektórych tabelach 8,5 i jak rozbije, to gwint jest słabiutki.
A kiedyś pod M10 zalecali wiertła 8,2. Teraz fachowcy piszą w niektórych tabelach 8,5 i jak rozbije, to gwint jest słabiutki.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
A kto napisał, że wolałby 8.2? Jasiu napisał, że kiedyś pod m10 wiercono 8.2 a teraz zaleca się 8.5. Nikt nie pisał o woleniu. I chyba czepianie się polskiej mentalności też podchodzi pod tą właśnie polską mentalność.
-
- Posty w temacie: 8
Ja to ogólnie żadnego wiertła nie potrzebuję, bo wszystkie potrzebne mam. 8,5 też mam, jak wszystkie inne makity, kupowane na sztuki, nie w secie, bo w setach jest za dużo niepotrzebnych wierteł. Tyle, że kiedyś bez kłopotu kupowało się wiertła 8,2, a teraz sprzedają 8,5. Pół biedy, jeśli dobrze zrobione i naostrzone, w przeciwnym wypadku będziesz miał otwór 8,8, a wtedy gwint słabiutki.
Tyle powiedzieć chciałem. No i producent wiertła mnie ciekawi, bo moje makity były jednak tańsze. Jeśli taka cena, to może warto poznać, kto wiertła produkuje. Za jakość czasem warto odrobinę dopłacić.
Tyle powiedzieć chciałem. No i producent wiertła mnie ciekawi, bo moje makity były jednak tańsze. Jeśli taka cena, to może warto poznać, kto wiertła produkuje. Za jakość czasem warto odrobinę dopłacić.