Szlifierka taśmowa do metalu - poradźcie coś :)
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Witam. Dzięki za podjęcie tematu. Dzwonilem do nich DDDROGO. Ale zdaję sobie sprawę że za dobry sprzet trzeba zapłacic dużo. Pracuje się bez awaryjnie i dokładnie. Ale mi potrzeba coś tańszego, bo ani takiej precyzji nie potrzebuję, ani tak czesto nie używam. Poświęciłem wczoraj pół nocy i nic w necie sensownego nie znalazłem. Proszę o dalsze podpowiedzi.
Pozdrawiam Roman.
Pozdrawiam Roman.
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Mnie również interesuje szlifierka taśmowa, ale cena kół kontaktowych jest dla mnie za wysoka. Mam koła gumowe od paleciaka coś powinienem z nich zrobić, również zastanawiałem się nad wykonaniem takich kół z rury aluminiowej mam kawałek około fi 120, czy ktoś ma jakieś pomysły na rozwiązanie tego chyba największego problemu przy budowie takiej szlifierki.
-
- Posty w temacie: 4
na początku tego roku - o ile dobrze pamiętam - podstawowa wersja kosztowała coś koło 4 000 pln-ówPiotrjub pisze:Napisz coś więcej - co to znaczy drogo, ile dokładnie chcą za dany model ?cybulracing pisze:Dzwonilem do nich DDDROGO. Ale zdaję sobie sprawę że za dobry sprzet trzeba zapłacic dużo.
przystawki o dziwo podobnie 3500-4000 pln-ów
więc nabyłem drogą kupna na allegro za 2500 pln-ów i jestem w trakcie dorabiania przystawek
-
- Posty w temacie: 4
hmm firmy ... abym o ja wiedział co to za firma ...
nie umiem po chińsku
a tak poważnie to z allegro
model :
o taka tyle że ja kupowałem w promocji za około 2500
póki co to sprawuje się całkiem całkiem
zakupiłem o szerokości 150 mm bo mam stałe szlifowanie płytek o szerokości 82 mm więc 75 była by za wąska

nie umiem po chińsku
a tak poważnie to z allegro
model :
o taka tyle że ja kupowałem w promocji za około 2500
póki co to sprawuje się całkiem całkiem
zakupiłem o szerokości 150 mm bo mam stałe szlifowanie płytek o szerokości 82 mm więc 75 była by za wąska
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Sorry nie pisałem bo robota terminowa była i czasu brakło.
Z Gritem to Maszyna bazowa koszt 3300 plus przystawka do rur z imadłem, kontami itp. prawie tyle samo. Napewno sprzęt dobry, gwarancja itp. Dla mnie za drogi za wielki, za profesjonalny.
Mam kilka pytań do Piotrjub. Daj znaka na 607079797, lub [email protected]
Pozdrawiam Roman
Z Gritem to Maszyna bazowa koszt 3300 plus przystawka do rur z imadłem, kontami itp. prawie tyle samo. Napewno sprzęt dobry, gwarancja itp. Dla mnie za drogi za wielki, za profesjonalny.
Mam kilka pytań do Piotrjub. Daj znaka na 607079797, lub [email protected]
Pozdrawiam Roman
-
- Lider FORUM (min. 2000)