rysunek złożeniewy
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5
rysunek złożeniewy
witam
mam problem ponieważ na zaliczenie przedmiotu trzeba rozgryć ten rysunek...mógłby ktoś pomóc i napisac co to za maszyna i do czego służy? próbowałem to rozkminiać wydaje mi się że to może jakaś sprężarka czy coś w tym stylu....czekam na odpowiedzi... z góry dziekuje
pozdrawiam
mam problem ponieważ na zaliczenie przedmiotu trzeba rozgryć ten rysunek...mógłby ktoś pomóc i napisac co to za maszyna i do czego służy? próbowałem to rozkminiać wydaje mi się że to może jakaś sprężarka czy coś w tym stylu....czekam na odpowiedzi... z góry dziekuje
pozdrawiam
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
Jak na mój gust przekładnia kątowa- może istnieje mądrzejsza nazwa, ale ... . W dodatku ślimakowa / śrubowa / .
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." A.E.
Jeżeli pomogłem - kliknij pomógł. Konstruktywna krytyka mile widziana.
Jeżeli pomogłem - kliknij pomógł. Konstruktywna krytyka mile widziana.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Witaj
Masz jakieś trudniejsze zagadki
Masz jakieś trudniejsze zagadki
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje ---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5
dziabi3 pisze:to ślimacznica, przekładnia kontowa
przecież to widać na pierwszy rzut oka
takie rzecz wam zadają na studiach ??
bo jeśli tak to idę na studia i będę miał magistra inżyniera
a tak poważnie mamy w pracy takiego jednego mądrale po studiach co nawet niejadane się do sprzątania kibli a głowę tak wysoko nosi ze pajęczyny nią ściąga
to tak na marginesie , nie mam nic do ludzi wykształconych , ale jak pożal się borze trafia sie taki inżynier tylko z tytułu to masakra
na moje to na moim kierunku nie powinno byc w ogole tego przedmiotu...a swoja droga ciekawe czy z pozostalych przedmiotow bylbys taki kozak...magistra inzyniera za sam rysunek nie dostaniesz... zawsze czulem wstret do rysowania. nie interesuje mnie to i nie bedzie interesowac a ty jak posiadasz taka wiedze zeby pomoc innym to powinienes pomagac a nie sie wysmiewac,