Punkty w Corelu


Autor tematu
dasza77
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 4
Posty: 1041
Rejestracja: 14 maja 2006, 17:34
Lokalizacja: Ełk

Re: Punkty w Corelu

#11

Post napisał: dasza77 » 04 cze 2020, 11:42

G-cod generuję w SimplyCam do PikoCNC. W Simply Camie można wstawiać punkty ale przy ich dużej ilości jest to uciążliwe i CAD jest trochę toporny.



Awatar użytkownika

TOP67
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 4
Posty: 1050
Rejestracja: 17 wrz 2018, 10:47
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Punkty w Corelu

#12

Post napisał: TOP67 » 04 cze 2020, 11:57

Nie chodzi o dorysowywanie punktów w CAM, tylko wskazanie okręgu jako punktu wiercenia. Przecież jest tam opcja "Select arc", można nawet jednym kliknięciem wskazać wszystkie okręgi.


tad1
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 139
Rejestracja: 17 sty 2008, 20:01
Lokalizacja: skawa

Re: Punkty w Corelu

#13

Post napisał: tad1 » 04 cze 2020, 12:32

A czemu nie robisz w picocamie

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „CorelDraw”