Nie ma sensu robić coś "mądrzejszego" to ma wystarczyć na chwilę.
robert
Nie ma sensu robić coś "mądrzejszego" to ma wystarczyć na chwilę.
Zdejmij drzwi z futryny oprzyj o ścianę pod niewielkim kątem. Po bokach na odpowiedniej wysokości zamocuj dwa ściski stolarskie trzymające listewki aby utrzymywać płyty styropianu. Między ściskami zaczep napięty drut oporowy. Weź zasilacz zasilacz z laptopa, przyczep drut oporowy kupiony za dychę (np. 0,3mm aby zasilacz dał radę). Postaw na drucie styropian opierający się lekko o pochylone drzwi. Włącz zasilanie. Poczekaj na gotowe rozcięte płyty.kubus838 pisze: to ma wystarczyć na chwilę
Zasilacz od notebooka a mam ich chyba ze dwadzieścia. A o tym nie pomyślałem. Fakt warty uwagi.zwyczajny pisze: ↑08 maja 2021, 09:21Zdejmij drzwi z futryny oprzyj o ścianę pod niewielkim kątem. Po bokach na odpowiedniej wysokości zamocuj dwa ściski stolarskie trzymające listewki aby utrzymywać płyty styropianu. Między ściskami zaczep napięty drut oporowy. Weź zasilacz zasilacz z laptopa, przyczep drut oporowy kupiony za dychę (np. 0,3mm aby zasilacz dał radę). Postaw na drucie styropian opierający się lekko o pochylone drzwi. Włącz zasilanie. Poczekaj na gotowe rozcięte płyty.kubus838 pisze: to ma wystarczyć na chwilę![]()
Zamiast akumulatora mozna wziąć zwykły prostownik do jego ładowania. Ja tak robię.kubus838 pisze: ↑08 maja 2021, 21:45Zasilacz od notebooka a mam ich chyba ze dwadzieścia. A o tym nie pomyślałem. Fakt warty uwagi.zwyczajny pisze: ↑08 maja 2021, 09:21Zdejmij drzwi z futryny oprzyj o ścianę pod niewielkim kątem. Po bokach na odpowiedniej wysokości zamocuj dwa ściski stolarskie trzymające listewki aby utrzymywać płyty styropianu. Między ściskami zaczep napięty drut oporowy. Weź zasilacz zasilacz z laptopa, przyczep drut oporowy kupiony za dychę (np. 0,3mm aby zasilacz dał radę). Postaw na drucie styropian opierający się lekko o pochylone drzwi. Włącz zasilanie. Poczekaj na gotowe rozcięte płyty.kubus838 pisze: to ma wystarczyć na chwilę![]()
robert
pepepe1 pisze:Potrzebujesz jakieś 2-3A prądu puścić