ProgMaster

Oprogramowanie symulacyjne

dell
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 6

Post napisał: dell » 12 lis 2007, 16:21

Czytac umiesz??
no to masz post z adresem a jak nie umiesz sciagac to do autora programu wal
chrzanek pisze:czesc
czy mółbys mi przesłać również progmastera.znalazlem skrypt jego autora i chyba dobrze zebym go mial

Znudzila mi sie reklama
Niedlugo pojawi sie nowy chomik :D

Tagi:

chrzanek
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 4

Post napisał: chrzanek » 12 lis 2007, 16:23

problem w tym ze prywatne wiadomosci sa wylaczone wiec zostaje mi tylko email
pozatym jestem tutaj 1-y raz wiec sie taknie wymadrzaj

[ Dodano: 2007-11-12, 16:30 ]
a poza tym ten link jest do postu który prezentuje dwa rysunki easiego i ich recenzje a nie instalke

dell

Post napisał: dell » 12 lis 2007, 17:33

wiesz co czytac nie umiesz

jak byk masz napisane

dell Wysłany: 2007-11-01, 19:22 Temat postu:

Prosze oto adres

Kliknij tutaj

Poszukaj sobie a jesli tego nie potrafisz to sorry ale nie chcialbym cie zatrudnic jako programiste
A poza tym ten program jest za free a jak kosztuje to niewiele prawda ?? Wiec jak autor prosi o kontakt w celu zalatwienia sobie progmastera to moze chce zobaczyc jakie ianteresowanie a nie od razu myslicie ze platny bedzie nawet jak platny to lepiej zaplacic jemu za wysilek co nie.
Wysłany: 2007-11-01, 19:22
chrzanek pisze:problem w tym ze prywatne wiadomosci sa wylaczone wiec zostaje mi tylko email
pozatym jestem tutaj 1-y raz wiec sie taknie wymadrzaj

a poza tym ten link jest do postu który prezentuje dwa rysunki easiego i ich recenzje a nie instalke
Znudzila mi sie reklama

Awatar użytkownika

easy2002
Moderator
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Kontakt:

Post napisał: easy2002 » 12 lis 2007, 17:41

Kolego Dell po co tak ostro ???
Trzeba sobie pomagać :smile: :smile: :smile:
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje ;-) ---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

dell

Post napisał: dell » 12 lis 2007, 17:47

Sorki ale to nie ostro tylko ze jak ma sie 2 posty wyzej adres dzialajacy (sprawdzilem czy adres dziala) i sie prosi nie przeczytajac to mnie to wnerwia i wola o pomste do niebia
W/g mnie wiekszkosc lub mniejszoc jest ze po co ma sie meczyc i szukac jak sie zapyta i "jelenie" pomoga
Jakby przeczytal to by zobaczyl link do tego programu
Nie chce ublizac ale jednak to robie bo po prostu sie nie da jak na kazdym kroku komus sie nie chce poszukac a co gorsza zajrzec dwa posty wyzej.
Nie chce zniechecac nowego i sie nie wymadrzam tylko mowie ze nie umiesz doklaniej czytac sprawdzalem link przed chwilka i dziala

Jak masz pytanie nowy uzytkowniku tej strony prosze posuzkaj i przeczytaj dokladnie i ze zrozumieniem byc moze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. Jak juz nie znajdziesz to wtedy wal smialo na forum a "NAPEWNO" ktos ci pomoze wiec nie przejmuj :)

A program sciagniesz spod tego adresu

easy2002 pisze:
Kolego Dell po co tak ostro ???
Trzeba sobie pomagać :smile: :smile: :smile:
[/i][/b]
Znudzila mi sie reklama

chrzanek

Post napisał: chrzanek » 12 lis 2007, 22:05

oj chlopie ale jestes smeciarz
przegladalem ten temat dosyc szybko i zauwazylem tylko oferte easiego o mozliwosci przeslania programu na email a twoja krotka wypowiedz potraktowalem nastepujaco
prosze (prosba oprzeslanie)
oto adres (podanie adresu email)
a poza tym jezeli juz to wyrwales sie ze swoja oferta zreszta juz poraz drugi jak filip z konopi a nikt cie o pomoc nie prosil
przepraszam mimo wszystko za brak spostrzegawczosci bo pewnie checi miales dobre
a z autorem nie skontaktowalem sie z prostego powodu ze chcialem zaoszczedzic troche czasu
w kazdym razie dzieki

dell

Post napisał: dell » 12 lis 2007, 22:31

ja tobie nie ublizam i jak narazie do "twojego" nieszczesnego dna nie mam zmiaru sie stoczyc.
Wybaczam ci za "twoj" brak spostrzegawczosci ale nastepnym razem czytaj dokladniej bo ty po prostu nie umiesz czytac wszystkiego i nie podawalem swojego maila.
Ok moja wina ze chcialem pomoc ale ty nieszczesny "****"(w miejscu gwiazdek wstaw sobie slowo jakie chcesz moze byc przeklenstwo na twoja osobe albo tez i nie) czytaj dokladnie post za postem bo jak widac (sie powtorze teraz) nie czytasz wszystko, po co masz sie meczyc i nie przeczytac dokladnie postu skoro napiszesz posta i juz ktos sie znajdzie aby ci "pomogl" (prawda jakie latwe?)
Acha i na drugi raz nie ublizaj mi bo nie wiesz kto siedzi na koncu kabla
Acha napisales cos takiego :
Cos ci sie powalio chyba tutaj nie ma zadnego linka do 2 rysunkow easego
Pomylily ci sie tematy na ktorych podawalem swojego maila i to bylo jakbo co o fanucu miedzy innymi
chrzanek pisze:oj chlopie ale jestes smeciarz
przegladalem ten temat dosyc szybko i zauwazylem tylko oferte easiego o mozliwosci przeslania programu na email a twoja krotka wypowiedz potraktowalem nastepujaco
prosze (prosba oprzeslanie)
oto adres (podanie adresu email)
a poza tym jezeli juz to wyrwales sie ze swoja oferta zreszta juz poraz drugi jak filip z konopi a nikt cie o pomoc nie prosil
przepraszam mimo wszystko za brak spostrzegawczosci bo pewnie checi miales dobre
a z autorem nie skontaktowalem sie z prostego powodu ze chcialem zaoszczedzic troche czasu
w kazdym razie dzieki
Znudzila mi sie reklama

chrzanek

Post napisał: chrzanek » 13 lis 2007, 11:21

https://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281 - to jest ten link do postu easiego umieszczony pod kazda jego wypowiedzia
pisze się - nie czytasz wszystkiego - a nie wszystko
mój ty pomocny inteligencie
- a to to co niby miało być ,chcesz mnie pobić? :razz: :razz:

dell

Post napisał: dell » 13 lis 2007, 19:32

chyba tobie cos sie pomieszalo w glowie nie wiesz ze mowa tutaj o programie ProgMaster a nie o poscie pod tytulem "Teraz czas na mój projekt"
Sie zastanow pod jakim tytulem postu piszesz i o czym jest temat bo jak narazie z tego co widze macisz juz. I nie pod kazda jego wypowiedzia.
No skadze znowu ja bym ci grozil albo komukolwiek?? Zle to odbierasz jak i pozostale rzeczy.
chrzanek pisze:https://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281 - to jest ten link do postu easiego umieszczony pod kazda jego wypowiedzia

[ Dodano: 2007-11-13, 19:32 ]
chyba tobie cos sie pomieszalo w glowie nie wiesz ze mowa tutaj o programie ProgMaster a nie o poscie pod tytulem "Teraz czas na mój projekt"
Sie zastanow pod jakim tytulem postu piszesz i o czym jest temat bo jak narazie z tego co widze macisz juz. I nie pod kazda jego wypowiedzia.
No skadze znowu ja bym ci grozil albo komukolwiek?? Zle to odbierasz jak i pozostale rzeczy.
chrzanek pisze:https://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281 - to jest ten link do postu easiego umieszczony pod kazda jego wypowiedzia
Znudzila mi sie reklama

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Oprogramowanie symulacyjne”