no to masz post z adresem a jak nie umiesz sciagac to do autora programu wal
chrzanek pisze:czesc
czy mółbys mi przesłać również progmastera.znalazlem skrypt jego autora i chyba dobrze zebym go mial
chrzanek pisze:problem w tym ze prywatne wiadomosci sa wylaczone wiec zostaje mi tylko email
pozatym jestem tutaj 1-y raz wiec sie taknie wymadrzaj
[ Dodano: 2007-11-12, 16:30 ]
a poza tym ten link jest do postu który prezentuje dwa rysunki easiego i ich recenzje a nie instalke
Kolego Dell po co tak ostro ???wiesz co czytac nie umiesz
[/i][/b]easy2002 pisze:Kolego Dell po co tak ostro ???wiesz co czytac nie umiesz
Trzeba sobie pomagać![]()
![]()
Cos ci sie powalio chyba tutaj nie ma zadnego linka do 2 rysunkow easegoAcha napisales cos takiego :
[ Dodano: 2007-11-12, 16:30 ]
a poza tym ten link jest do postu który prezentuje dwa rysunki easiego i ich recenzje a nie instalke
chrzanek pisze:oj chlopie ale jestes smeciarz
przegladalem ten temat dosyc szybko i zauwazylem tylko oferte easiego o mozliwosci przeslania programu na email a twoja krotka wypowiedz potraktowalem nastepujaco
prosze (prosba oprzeslanie)
oto adres (podanie adresu email)
a poza tym jezeli juz to wyrwales sie ze swoja oferta zreszta juz poraz drugi jak filip z konopi a nikt cie o pomoc nie prosil
przepraszam mimo wszystko za brak spostrzegawczosci bo pewnie checi miales dobre
a z autorem nie skontaktowalem sie z prostego powodu ze chcialem zaoszczedzic troche czasu
w kazdym razie dzieki
chrzanek pisze:https://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281 - to jest ten link do postu easiego umieszczony pod kazda jego wypowiedzia
pisze się - nie czytasz wszystkiego - a nie wszystko
mój ty pomocny inteligencie
Acha i na drugi raz nie ublizaj mi bo nie wiesz kto siedzi na koncu kabla
- a to to co niby miało być ,chcesz mnie pobić?![]()
chrzanek pisze:https://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281 - to jest ten link do postu easiego umieszczony pod kazda jego wypowiedzia
pisze się - nie czytasz wszystkiego - a nie wszystko
mój ty pomocny inteligencie
Acha i na drugi raz nie ublizaj mi bo nie wiesz kto siedzi na koncu kabla
- a to to co niby miało być ,chcesz mnie pobić?![]()