Witam. Mam problem z mastercamem x7 . Mianowicie zebym mógł cos narysować albo zrobic cokolwiek to musze wejsc w konfigurację/graphics support i zaznaczyc opcje disable hardware acceleration na zalaczonym zdjeciu widac. czy wiecie moze co z tym zrobić?Karta geforce gtx 1060.
Edit zdjecie dodam jutro bo z telefonu nie daje rady
Problem z karta graficzna
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Re: Problem z karta graficzna
To jest karta gamingowa, a nie profesjonalna... chcesz full hardware support musisz mieć NVIDIA Quadro, AMD FirePro, lub Radeon Pro.
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym. 

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Tak myślałem do momentu jak byłem na kilkudniowym szkoleniu Mastercama.
Program wymaga wydajnej jednostki z Quadro na pokładzie? Ależ skąd... Zwykłe laptopy i nawet jakiś All In One widziałem.
Co prawda na kartach jak wpis kolegi powyżej wszystko będzie zdecydowanie lepiej chodzić i wyglądać, ale gtx 1060 powinien dać bez problemu radę raczej.
Program wymaga wydajnej jednostki z Quadro na pokładzie? Ależ skąd... Zwykłe laptopy i nawet jakiś All In One widziałem.
Co prawda na kartach jak wpis kolegi powyżej wszystko będzie zdecydowanie lepiej chodzić i wyglądać, ale gtx 1060 powinien dać bez problemu radę raczej.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
wiem ze quadro byłaby lepsza. Ale na wczesniejszej karcie graficznej z tej serii tylko starsza smigała w miare okej.Tej tak jakby nie chciało obsługiwać
Dodane 5 minuty 56 sekundy:
scrn
Dodane 5 minuty 56 sekundy:
scrn