Problem z exportem plików(
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
Problem z exportem plików(
mam AC 2005, w żaden sposób nie mogę wyexportować plików stl,sat,eps...exportuje tylko dwg 3ds.bmp.zapisuje też dxf,chciałbym stl przekonwertować np.freemilem i sprawa byłaby rozwiązana...bardzo proszę o poradę..

bamber
Tagi:
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
Dzięki za zainteresowanie...ale coś jest nie tak...
klikam EXPORT
wybieram stl
klikam zapisz
zaznaczam obiekt ,klikam ENTER
iii...nie bardzo gotowe
nie chce zapisać:(
Nawet mi się podoba AC ale jak nie będzie zapisywał stl, albo nie znajdę jakiegoś konwertera np.DXF do stl to co mi po nim:(
czy to pełna wersja czy nie...? powiem tak... dostałem od szwagra...niby wszystko hula/oprucz tego...
klikam EXPORT
wybieram stl
klikam zapisz
zaznaczam obiekt ,klikam ENTER
iii...nie bardzo gotowe
nie chce zapisać:(
Nawet mi się podoba AC ale jak nie będzie zapisywał stl, albo nie znajdę jakiegoś konwertera np.DXF do stl to co mi po nim:(
czy to pełna wersja czy nie...? powiem tak... dostałem od szwagra...niby wszystko hula/oprucz tego...
bamber
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Obiekt który zaznaczasz musi być całością czyli nie może składać się z 2 lub więcej niepołączonych ze sobą części. Jeżeli nadal nie wyeksportujesz tego pliku to możesz mi go przesłać to spróbuję ci go przerobić na .stl.
Do generowania gkodu używasz Freemill-a a opruczntego tego programu masz jeszcze jakiś? Jak tak to daj namiar.
Do generowania gkodu używasz Freemill-a a opruczntego tego programu masz jeszcze jakiś? Jak tak to daj namiar.