Postprocestor ArtCama pod TpaCAD (format pliku *.TCN)

ArtCAM, ArtCAM Express, ArtCAM Insignia, ArtCAM Pro
Awatar użytkownika

corano
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 13
Posty: 310
Rejestracja: 30 paź 2007, 20:40
Lokalizacja: 3m
Kontakt:

Re: Postprocestor ArtCama pod TpaCAD (format pliku *.TCN)

#31

Post napisał: corano » 21 sty 2020, 19:53

Dałem jeszcze raz ten link.. bo wiele osób do mnie pisze :-)
Pozdrawiam !

Ps. Od listopada intensywnie uczę się Fusion 360 i wdrażam kilka projektów na które nigdy nie miałem czasu !
O! Formy wtryskowe. Blaszki .. do szczęścia brakuje mi CAM 5AXIS

Obrazek


Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 sty 2020, 20:14 przez corano, łącznie zmieniany 1 raz.



Tagi:


domino2018
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 7
Posty: 7
Rejestracja: 22 cze 2018, 00:02

Re: Postprocestor ArtCama pod TpaCAD (format pliku *.TCN)

#32

Post napisał: domino2018 » 21 sty 2020, 19:59

Jest 5axis cam do TPA Od Fusion !

Awatar użytkownika

corano
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 13
Posty: 310
Rejestracja: 30 paź 2007, 20:40
Lokalizacja: 3m
Kontakt:

Re: Postprocestor ArtCama pod TpaCAD (format pliku *.TCN)

#33

Post napisał: corano » 21 sty 2020, 20:09

Działa ci ? .. Cos czytałem ze na licencji HOME MADE:D 5AXIS jest wyłączone ..
No ale ostatecznie tego nie sprawdziłem bo rzadko używam dodatkowych osi.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „ArtCAM”