Szukam katalogu (z cenami)
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Szukam katalogu (z cenami)
Macie może katalog TIZ-a z wiertłami (lub inny) . Interesuje mnie zestaw wierteł Fi8.0 -16.0 tego typu (patrz zdj.)
Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, 23:56 przez WZÓR, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
wiertla o mniejszych srednicach od fi20 maja wymienne cale koncowki. tu masz przyklad:

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
-
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 1
Nowość
Witam.
Komet, właśnie wprowadza na rynek takie rozwiązanie, ktorego szukasz.
Wiertła z wymiennym grotem będą się pojawiać przez cały rok, ale na razie zaczynamy od fi.12
Fi.8 będzie dostępne w dopiero w przyszłym roku, zreszta jest to najmniniejsza średnica oferowana na rynku narzędziowym z systemem wmiennych grotow VHM.
W tym zakresie średnic polecam wiertła pełno węglikowe.Katalog z cenami w PLN do ściągnięcia ze strony KOMET-URPOL
http://www.urpol.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=41
Komet, właśnie wprowadza na rynek takie rozwiązanie, ktorego szukasz.
Wiertła z wymiennym grotem będą się pojawiać przez cały rok, ale na razie zaczynamy od fi.12
Fi.8 będzie dostępne w dopiero w przyszłym roku, zreszta jest to najmniniejsza średnica oferowana na rynku narzędziowym z systemem wmiennych grotow VHM.
W tym zakresie średnic polecam wiertła pełno węglikowe.Katalog z cenami w PLN do ściągnięcia ze strony KOMET-URPOL
http://www.urpol.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=41
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
... i właśnie po to jest te forum , zadając na nim pytanie można dowiedzieć się coś nie coś (ciekawego) od innych użytkowników forum i wdrożyć na ,,swoim podwórku''.makroholick pisze:...Znowu czegoś się dowiedziałem-ten dzień nie był na darmo!...
Zadaję tego typu pytania (o frezach- też) , gdyż jestem nowicjuszem na CNC i chciałbym w miarę praktycznie zaopatrzyć maszynę w niezbędne narzędzia.
p.s. znalazłem te wiertło (ceny w dalszym ciągu nie mogę ustalić) , ale to już nie jest istotne , gdyż (prawdopodobnie skorzystam z wierteł pełno węglikowych).
POZDRAWIAM.