Widać po rękach, ze młody człowiekIMPULS3 pisze:Kupic to se możesz wszytko, natomiast po Twoich wpisach widać ze wiedzy to Ty nie masz praktycznie na żaden temat. I o ile kiedyś musiałeś coś obejrzeć to teraz wystarczy AI żebys poudawał profesora. Tylko po co bo poza zaśmiecaniem tematu jakimiś głupimi wywodami to nic więcej nie reprezentujesz.
Trochę dałeś koledze publicznie po łapach, ale to wcale nie musi oznaczać stanu faktycznego, jest jeszcze młody ma szanse się zmienić, czego mu z całego serca życzę. Każdy z nas jest trochę inny, ma inny układ nerwowy i inaczej przetwarza informacje.
Ja też jak tu zaczynałem pisać w wieku 16 lat, to pisałem straszne głupoty i mnie niektórzy gonili, ale chamstwo tuxcnc uratowało mi życie, bo to dzięki jego krytycznej ocenie, zacząłem wchodzić w maszyny przemysłowe i jakoś dzięki temu, się w tym wykształciłem, jakby mnie klepali po du***, to bym zaczął budować coś w garażu samodzielnie, stracił bym przy tym czas i pieniądze, chęci do dalszej pracy, także to gdzie dzisiaj jestem mogę w jakimś stopniu i jemu zawdzięczać.
Chodzi o to, żeby umieć wszystko co nas otacza, odwrócić na swoją korzyść.
Pewnie jest Ci przykro, ze kolega z forum tak bardzo upokorzył Cię publicznie, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, może stanie się to "impulsem" dla Ciebie do zmiany czegoś? Może zmiany własnego charakteru, sposobu organizacji pracy, pozyskiwania i dzielenia się informacjami?
Najtrudniejsza rzeczą na świecie, jest zmiana siebie i swojego sposobu myślenia, tak bardzo rozpisałem się na temat prawa, bo ono odcisnęło na mnie bardzo duże piętno, ta nauka to był naprawdę, bardzo ale to bardzo bolesny proces. Niejednokrotnie czułem się potem jak debil...
Często jest tak, ze człowiek pod wpływem emocji, widzi zupełnie inne rzeczy, inaczej interpretuje informacje i rzeczywistość, dlatego w wielu sytuacjach życiowych, należy zachować zimną krew.
Brałem kiedyś nauki, u trenera uwodzenia i mimo ze brzmi to dość banalnie i śmiesznie, to facet był naprawdę dobrym specjalistą od relacji damsko-męskich i tajemnic własnego umysłu, to też już było parę lat temu, ale odkryłem wtedy coś bardzo ważnego dla siebie. On tam przytaczał pewien przykład, ze kiedy zostawi Cię dziewczyna, to nagle zaczynasz automatycznie dodawać jej wartości, miałem taką sytuacje kiedyś, ze byłem w związku, nie zależało mi, nawet sam chciałem się rozstać, ale uczyniła to pierwsza moja dziewczyna, wtedy właśnie doświadczyłem na własnej skórze, tego o czym pisał ten trener, po prostu mój własny umysł, zaczął robić mnie w konia pod wpływem emocji.
Głowa do góry, będzie lepiej tylko musisz wprowadzać jakieś zmiany i nie robić cały czas tego samego co wcześniej, to się tyczy wszystkiego.
Poznałem niedawno pewnego, zbliżonego do siebie wiekiem człowieka, z którym miałem możliwość porozmawiać przez telefon, Człowiek bardzo pozytywny, wesoły, żartobliwy, ale jeżeli chodzi o tematy techniczne, to bardzo trudny w komunikacji, bo w rozmowach telefonicznych zadawał pytanie, po czym sam sobie odpowiadał
Tu nie chodzi o kwestię wiedzy, tylko charakteru, bo każdy człowiek ma prawo czegoś nie wiedzieć i nawet najbardziej wykształcone osoby, czerpią wiedzę od innych ludzi, z książek budując swój dorobek naukowy na cudzych garbach, bo przecież nie wymyślamy koła na nowo. Każdy ma prawo nie wiedzieć, tylko dajcie sobie wytłumaczyć, po prostu