Bo już się dobrze znacie. Mnie wczoraj na pytanie :
- gwarantujesz, że jutro idę na maszynę i program zadziała ?
odpowiedział :
- zadziała na 100% a jak nie, to sam przyjdę i poprawię
Hej.
Jak to co - boli mnie noga , mam spotkanie rodzinne , jestem chory , itp.
Tak to działa w tzw. życiu
Swoją drogą to ciekawe - ile już można automatycznie rozwiązać.
Czytałem jakiś czas temu - lekarze posiłkowali się AI i po kilku miesiącach nieco zgłupieli.
A i AI wystawiało sporo nietrafnych opisów.
pzd.
Przyglądając się AI z pewnej perspektywy, to do znanego z literatury SF "rozumnego" AI jeszcze daleka droga, na razie to tylko mniej lub bardziej udane algorytmy statystyki...
Żarty żartami ale ten pociąg się naprawdę rozpędza i głupio będzie zostać na peronie.
Trywialny przykład z dziś - poszedł mi alternator w rawce, tel do IntrCarsu, pięć minut szukał i znalazł za 8 setek
Clodzio po VIN-e znalażł po minucie za 450 zl.
Taki sam.
kamar pisze:Żarty żartami ale ten pociąg się naprawdę rozpędza i głupio będzie zostać na peronie.
Spóźniłeś się trochę z tym entuzjazmem. Teraz ten pociąg jedzie coraz szybciej, celując w coraz grubszą ścianę. Oczywiście czas pokaże, jak wyjdzie, ale w mojej ocenie te obecne modele osiągnęły dawno swoje maksimum i teraz to jest tylko pudrowanie. Bez przełomu nie będzie żadnego postępu. A, że potrafi prosty kod skleić i w kilka dni się ten kod da doprowadzić do porządku to dla mnie mała pociecha w porównaniu z tym, jak niszczy internet, jaki znamy.