Może jeszcze 6 lat temu .4 lata temu było taniej ale teraz to masakra jakas.
Dodane 2 minuty 9 sekundy:
Wiem co powie fachowiec ,sam jestem fachowcem ale w innych dziedzinach ,wysmieje mnie . .Ja to dobrze wiem.
Dodane 1 minuta 50 sekundy:
===============
Jednak z tej naszej rozmowy wynika ze moje oczekiwania nie są z kosmosu .Można zrobic taką wylewke ,partacką naprawe co da rade jakiś czas .I tego chce .
Dodane 3 minuty 49 sekundy:
Bo tu chodzi o biznaes .Maszyna ,tokarka jesli bedzie pracowac zadowalajaco zarobi na nową tokarke .
Dodane 1 minuta 51 sekundy:
Ja nie jestem przywiazany do tej tokarki , ma popracowac a potem tanio ją sprzedam .
Dodane 1 minuta 54 sekundy:
Wiem ze tu jak ktos kupi maszyne to ją chce udomowić , wypielegnowac ,dopiescić itp Ja to rozumiem .Ale ja chce zregenerowac tanio loze i popracowac rok i sprzedac to coś .
Dodane 32 sekundy:
Tanio sprzedac.Bez oszustw .
Dodane 9 minuty 42 sekundy:
==========
innym tematem jest jak doszlifowac te wylewke do poprawnego pofila łoża ale to osoby co sa w temacie wiedzą i ja też wiem.żadna wielka tajemna wiedza ,troche logiki i jest.żadna tajna magia .
Dodane 3 minuty 35 sekundy:
==================
Najważniejsze jest ...jakiej żywicy użyć ,tej dobrej co nie zawiedzie .A takie są napewno .
Dodane 2 minuty 44 sekundy:
=========================
Tak wiec ,jesli znajdzie sie dobra dusza a są tu .I ja jestem dobrą duszą .podpowie jakiej żywicy użyć do tej regeneracji.
Dodane 2 minuty 54 sekundy:
================
Wiem jestem tu nowy ...A gdyby sie okazało ze jestem tu stary ? Stary user? Taki z mianem lidera kiedyś ?
Dodane 3 minuty 6 sekundy:
Typ co wrócił po kilku latach .
To nie klejenie Titanica ,łoże che podkleić ,pomóżcie